Na Vaše hlúposti a nepravdy nebudem reagovať, mňa môže uraziť iba inteligent, nie taký úbožiak ako ste Vy. Neviem o akej pomocnej ruke hovoríte, ani o nejakom srncovi, aj dvojročný srnec je pekný, môže byť aj chovný, nie? A ponúkal ste mi, aby som absolvoval testy, ja som skúšky z poľovníctva robil na Vysokej škole, tak prečo by som mal pristúpiť na Vašu hru. A tie skúšky mali inú úroveň, ako ich robí komora. Je veľa poľovníkov, čo nechcú povedať kde a ako robili skúšky. A vieme aj ako sa konali niektoré skúšky v OPK TO. keď bolo po skúškach, tak potom aj niektorí informovali. Možno aj takým spôsobom, ako ste sa Vy dostal na prácu, ktorú robíte.Zavádzate o nejakej podpore 5 ľudí , neviem o čom. Ak bude komora dobrovoľná, potom sa uvidí, akú máme podporu.A budova pre poľovníkov? Počas obdobia existencie komory ste pre poľovníkov neprispeli z fondu nič, ja teda o tom neviem. Kúpila sa budova, na tom mali veľký záujem určitý ľudia a teraz sa stále opravuje. Ano máme na tu budovy všetci členovia komory nárok. Kúpila sa z členských príspevkov všetkých členov OPK TO. Nie je dôležité kto koľko prispel, podľa výšky príspevku by mal byť vypočítaný podiel.A ešte sa spýtam, Vy koľko ľudí zastupujete? Všetci musia byť v komore povinne, Vy sa nehanbíte tvrdiť, že ich zastupujete? Keď všetci musia byť povinne v komore? Čo ste spravili pre poľovníkov v okrese TO, každý rok nás vypalujete, prečo nemáme v okrese stretnicu? Vaše tzv kontrolné streľby s malorážkou si môžete strčiť za klobúk. Navrhli sme, aby sa spravila strelnica, nie Vy potrebujete budovu. A opierať sa o niektorých funkcionárov PZ, čo nemajú vlastný názor, odsúhlasia Vám čo chcete a potom na chodbe cez prestávku ohovárajú ako je to zle, to je smutná vizitka takej organizácie. Keď som Vás spýtal pri poslednom rozhovore, prečo nerobíte niečo pre nezaradených, ktorých je v okrese TO cca 350, tak ste zareagoval, že je to skupina ľudí čo ani nechce byť členom PZ ktorá má revír, lebo nechcú mať povinnosti. Alebo vraj si môžu zaplatiť poplatkové odstrely u ŠL. Takže takéto názory má pracovník OPK. Ale škoda sa s Vami baviť, ste zamestnanec, tak podľa toho sa aj správate. A nebudem tu zaťažovať toto fórum diskusiou s Vami, no musel som reagovať na Vaše klamstvá a ohováranie.