CZ 550-557-FS - diskusia
Ake su recenzie na novu gulovnicu od Českej Zbrojovky na rok 2012-13 . Bude to to iste ako model 550 s maličkymi vylepšeniami alebo to bude uplne nova gulovnica s vymakanejšim zaverovym mechanizmom lebo už teraz starši model 550 mal zaver nič moc ... Čo vy na to ?
Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?
Najlepšia odpoveď
Pri výbere 7x64 a 308w, osobne by som volil 7x64, podľa mňa je to na Slovensku najviac rozšírený a univerzálny náboj na všetkú u nás žijúcu zver.
Poľoval som s 7x65R, čo je podobné a mám výborné skúsenosti. Teraz vlastním 30-06 a taktiež spokojnosť.
Pôvodne som chcel 7x64, nebolo ju vtedy možné zohnať, zdražovalo sa, tak som zvolil, čo bolo po ruke a tak mám 30-06. Mám širší sortiment nábojov a hlavne zvykol som si :-)))
30-06 SaB SP 11.7 E100 3982!!!
a to je to najhorsie porovnane s najlepsim takze aj ten najhorsi 30-06 (podla teba cesky naboj je najhorsi) je silnejsi ako najlepsia znacka a strela v 308 na trhu!!!
teda chcem povedat ze s maleho kalibru sa da vyspickovat vykon na maximum ale ked takto vyspicjujes kvalitnym strelivom silny kaliber tak mas v rukach ozaj energiu ktora stoji zato.