dnes je štvrtok,  12. marec 2026,  meniny má Gregor,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:08,  dnes západ slnka: 17:43
termovizia nocpix
ODIMON

Fotopasca s odosielanim MMS - diskusia

autor: kaso79
pridané: 12.4.2012 20:57
zobrazení: 91 436
hlasov: 1

Chcem sa opyta, ci niekto ma skusenosti s fotopascou odosielajucou pomocou SIm karty aktualne foto na email alebo ako MMS. Technicek parametre poznam, len ma zaujima tato funkcnost, ci to ma realne vyuzitie, a ako to "zerie" pausal na tej SIMke ;) a ci je to pouzitelne aj na dvojnohu skodnu ;)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

borza222
Ked najdeš v noci tú moju, tak ťa pozývam k nám na kopanice jednu fotopascu ti dám zadarmo a ešte ti pribalím aj flašu dobrej slivovice. A to myslím uplne vážne :-)
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 161-200 z 264
peter68
Mne ten prísvit nepripadá slabý. Na každej z tých fotiek čo pridal admin viem rozoznať čo mu tam chodí v rátane tých skomprimovaných fotiek... ešte aj jabĺčka pekne vidno. K tomu šumu... pochopil by som tú poznámku keby sa bavíme o zrkadlovkách, ale pri fotopasci? Rozklikol som si fotku z 21.4.2016 o 14:04 a ten ihličiak je bez problémov čitateľný a to je podľa mňa podstatné. Beriem fotopascu ako monitorovacie zariadenie a na fotky mám zrkadlovku.
duso2
No admin HD je HD.Tie prisvity su slabe,je to zazrnene.
admin
Iná fotka, tiež originál z SD karty fotopasce.
admin
Prikladám fotku z SD karty (žiaľ ju už nemám na mobile ako mms). Ide o fotopascu Spromise S128.
admin
Pre porovnanie prikladám originál fotku z SD karty v rozlíšení 4000x3000, je to tá istá fotka ako som pridal z mms dňa 17.4.2016 o 13:53. Plnú kvalitu však neuvidíte, lebo ju program tu oreže na 1200x900px.
admin
duso2, dnes o 0:28 bavili ste sa o fotkách ktoré sú odoslané priamo na mobil, tie som pridal, rozlíšenie 640x480. Pochyboval si že to prenesie rozmer 640x480 priamo cez mms na mobil. Tak som pár takých fotiek pridal a potvrdil som tým že to tak je. Ak sa dostanem k fotopasci (teraz som PN) tak pridám i plné rozlíšenie fotografií i v noci, na porovnanie aký je rozdiel fotky odoslanej cez mms na mobil a originál plné rozlíšenie uložené priamo na SD karte vo fotopasci.
Fotojelen
Duso2 veď je to fotka priamo z MMS akupack tak ľahko nebude keďže žijeme v spotrebnom svete a daj nám sem nejaké tvoje fotografie nech sa môžeme pozrieť
duso2
No admin tie nocne foto nie su nejaka vyhra. Ono kedy uz budu fotopasce HD a budu mat kvalitne a svetelne objektivy? Tam je zrada. Este nam tu chyba borzova kritika na tento model. A k tej dokonalosti tvoje fotopasce chyba lion bateriovy akupack.Kedy uz trkne vyrobcom a zacnu pouzivat tuto technologiu?
admin
Posledná ukážka.
admin
Ďalšia ukážka.
admin
Tretia ukážka.
admin
Druhá ukážka.
admin
Mám fotopascu Spromise S128 s odosielaním MMS ( odkaz ) a môžem tiež potvrdiť že to posiela na mobil fotografie s veľkosťou 640x480. A presne tak ako píše motaq plnú veľkosť fotografie máš na SD karte. Podľa mňa je i na tých fotkách celkom dobre rozoznať objekty snímania. Veď posúďte sami, posielam v prílohe zopár ukážok. Sú to fotky priamo z mobilu - mms čo mi prišli.
motaq
Duso2 ano som si isty orange a o2 je 640x480, telekom neviem nepouzivam. A firmwate to orezava aj pri gprs, kvoli velkosti jednak aby prenos netrval prilis dlho, lebo vtedy fotopasca nefoti a aby to zbytocne nezralo vela dat. Posielane foto maju sluzit ako nahlad, plna velkost je na karte. Tazko pocedat, ktora je najlepsia. Ja mam dobre skusenosti s uovision um 565 a teraz je celkom zaujimava Bunaty full hd gsm, nedavno som ju testoval.
duso2
Motaq si si isty ze MMS prenesie 640x480? Pokial viem telekom to orezaval.Mas to vyskusane? Na mail by so malo ist v plnom rozliseni,nechce sa mi verit ze firmware to orezava.Mail prinasa komfort,ja si na serveri potom dorobim program,ktory mi zoberie snimky a spravim z toho sekvenciu,alebo to dam do web stranky. Ktora fotopasca s emailom je podla teba najlepsia? Myslim aj kvalitu foto,IR a fotiek v noci. Dominik tak to mas nejaky zmrveny firmware,ked ti to tak skompresuje,vymen fotpascu/
motaq
Duso2, fotopasca v rezime MMS posiela foto (na telefon alebo e-mail) v rozliseni 640x480. Pri odosielani cez gprs (na e-mail) je to u vacsiny fotopasci bezne 800x600 alebo u niektorych sa to nastavit. V kazdom pripade si treba uvedomit ze na SD kartu fotopasca ulozi foto v plnom rozliseni podla nastavenia fotopasce. Rozlisenie zmensuje len pre potreby odoslania zaberu (kvoli velkosti odosielaneho suboru).
dominik.t
duso2-praveze ja to mam nasavene na email a robi mi to take foto :(
duso2
MMSky neni vitazstvo,pretoze MMSka ma obmedzene rozlisenie myslim na 320 x 240 pixelov. Operatori to jednoducho nepodporuju a orezu to.Vsak si ovorte MMS obrazok v nejakom irfane a pozrite rozlisenie.Lepsia vola je email,tak to uz nie je limitovane.Potazmo Motaq mas vedomost,ze by niektori operatori podporovali vacsie rozlisenie ako tych 320x240 pixelov?Mas to odskusane v reali? Inak to rozlisenie je o nicom,vidno prd najma v noci. S emailovymi prilohami je mozne ukladat foto na server,spravit z toho galeriu, sekvencne video a mnoho ineho.S MMS je clovek limtovany a musi to manualne otvarat kopirovat atd.
dominik.t
Potreboval by som radu....Mam fotopascu Scout guard SG 880 MMS.Niekedy mi to robí v noci takéto fotky ze tam nieje nic vidiet a aj cez deň su tie fotky občas rozmazane...viete mi niekto poradiť? Dakujem
borza222
Reklamáciu rieši predajca a nie dovozca...
Polovnik1992
JozkoStredny viem si predstavit ten uspokojivy pocit ako si prave niekoho odhalil, musim ta vsak sklamat, predavam ich (vsimni si prosim mnozne cislo) z dovodu, ze sa mi podarilo kupit 10 kusov nepouzitych fotopasci za dobru cenu, a co je najdolezitejsie je tam zarucny list a este skoro plna zaruka dva roky takze neviem o com tocis, ked bude zla da sa reklamovat u dovozcu, kazdopadne staci si pozriet fotky alebo videa volne dostupne na nete z tejto fotopasce alebo recenzie na heureke pri tejto fotopasci a akekolvek dalsie debaty su zbytocne, a ano je to terno, za dva dni je polovica uz prec, ahoj
strednyjozo
Počuj polovnik1992 ta tvoja fotopasca musí byť neskutočné terno , keď hneď po rozbalení ju predávaš. A ani nám to viac neobjastnuj howg
Polovnik1992
Najlepsiu skusenost s fotopascou ktora odosiela MMS mam s Welltar 7310 MMS.Mam ju dokonca so SVK menu aj navodom.Mozem len odporucit.
fubonaci
Ako to funguje? Je to dobíjacie? Ako sa to prípája?
borza222
Vydrží to približne pol roka ale záleží to hlavne od pomeru nočných a denných záberov.
renegade
sporko 1234, myslim za to vydrzalo nejakeho pol roka to zalezi aky pohyb tam je a kolko foti a posiela, momenatalne ju mam na chate a napojenu na zdroj. Strazi mi okolie chaty.
sporko1234
Borza to mas odskusane? Mne na klasicke baterie pri gprs vydrzi pasca naozaj len kratko
borza222
Sporko dnes už to nie je podstatné, dokúpiš 6 V akumulátor a funguje to 3 - 4 mesiace aj pri GPRS prenose
sporko1234
Renegade ako dlho ti vydrzia baterky ked ti pasca odosiela? Alebo kolko foto ti posle na jeden set baterii?
borza222
Vlado Keepguard by ťa svojim výkonom sklamal, osobne by som vyberal z ScoutGuard 982 k 12M alebo Acorn 6310 MG - sú to momentálne najvýkonnejšie fotopasce na trhu. Renegade na tvojom mieste by som prehodnotil operátora, dnes sa dajú programy na odosielanie neobmedzených MMS zohnať pod 10 Eur.
renegade
Ja mam tiez instalovanu fotopascu s mms a tato foti kazdy jeden pohyb ale mms zasiela kezde 2 minuty ked je pohyb a to z toho dovodu ze po odfoteni este prebieha spracovanie fotky a nasledne odoslanie a to trva cca 2 minuty. Mam v nej T-mobilovu kartu za cenu cca 25 euro mesacne a posiela neobmedzene mnozstvo mms.
motaq
Uovision UM 565 mozem odporucit... spolahliva....
valdo35
Zdravím Vás, vedeli by ste mi prosím Vás odporučiť nejakú kvalitnú-spoľahlivú fotopascu s funkciou odosielania MMS? Ja som sa zatiaľ dopracoval podľa parametrov k KeepGuard KG-870NV... Alebo???
forester78
Neviete prosím, prečo mi fotopasca Welltar 7310 MMS aj po odlokovaní PIN kódu pri každom načítaní SIM karty od O2 píše hlášku: "No SIM". SIM karta je pritom vložená, MMS-ky po odfotení odosiela bez problémov. Vďaka za radu.
HighlanderSK
nemecka fotopasca bresser, posielanie mms internet v pohode. vyzera to skor na seriovy problem s prepinacom off/menu/on. chcel som len vediet ci sa niekto s touto poruchou stretol
borza222
Aký to je problém ? ....síce konkrétny model nepoznám a značka vo mne nevzbudzuje dôveru, ale skúsim poradiť.
HighlanderSK
fotopasca Bresser mms/e mail - Priatelia, pouzivate niekto fotopascu BRESSER s posielanim mms a e mailov? mam so vsetkymi z nich specificky problem a chcel by som porovnat skusenosti s niekym z Vas
riders
Dík bol to ten Pin už to šlape, ale mám další problém nejde mi nastavovat fotopasca cez SMS asi tam bude tiež nejaká zrada.
lesny muz
riders máš zrušenú ochranu PIN kódom??
riders
Mám fotopascu Acorn guard a pri test GPRS mi píše NO SIM , nieje vložená sim karta popritom tam kartu od O2 mám vloženú. Nevie niekto kde je zrada Dakujem.
Zobrazené 161-200 z 264

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.