Reakcia na príspevok od
sipik, 15.7.2019 o 7:56
ahojte, doplnim nove info co mam, kedze tato tu tema je zobrazovana googlom ako jedna z prvych pri hladani slov fotopasca a pausal. 4ka teda ma sim kartu 1 GB za 2 EUR, O2 Volnost 1 GB 3 EUR, Orange Prima Go 1 GB za 4 EUR a Telekom ma 1GB za 6 EUR k Easy karte. Iba 4ka umoznuje to, ze zadate platobnu kartu a platby sa stahuje automaticky, u ostatnych je nutne rucne raz za cas dobijat kredit. Platnost sim karty 4ka je 16 mesiacov od posledneho dobitia, kredit neprepadne ani vtedy, a poslu ho naspat na ucet ak sim karta prepadne. O2 a Telekom ma 12 mesiacov, Orange kredit plati 3 mesiace, sim karta prepadne po 12 mesiacoch bez dobitia. 4ka ak nema svoju 4G prepina sa do siete 2G a 3G siete Orange. Upozornujem, uz som nemal cas prejst malych operatorov Juro, Tesco mobile, Funfon.
Pripominam, ze 4G fotopasce vedia posielat aj videa na email, ak vam po tom srdce tuzi :) Tam ale treba vacsi internet a zrejme ineho operatora, 4ka nezvykne mat pokrytie v lesoch, prepina sa do 3G Orangu a tam jej velke data neplatia. Neviem ci 4G pasca ak ma iba 3G signal stale posiela videa alebo sa prepne na 3G velkosti fotiek, vid obrazok v predoslom prispevku. Druha vec, operatori budu skor ci neskor vypinat 3G siet aby si uvolnili frekvencie pre 5G siet, preto odporucam kupit fotopasce 2G alebo 4G (LTE). Namiesto 3G radsej vyssi model z 2G, za zvycajne tu istu cenu. A ak niekto vaha, fotopasce su super, odporucam kupit si je to vzdy dobry pocit ked z dalekeho lesa pride foto :) ale SAMOZREJME ak su tu nasi polovnici co chodia polovat iba ked pride foto, nezabudnite prosim, ze sem tam treba ist aj na nejaku tu brigadu, dakujem.