Orol, ja som len chcel, že keď si predstavil celú triedu, aby si sa aj ty predstavil. A potom – chcel si u mňa zaklopať, tak som chcel vedieť, s kým by som mal tu česť. No ale keď by si mi tu mal nadávať do eštebákov, tak si radšej ostaň tým orlom a čím ďalej odo mňa. Po známosti s paranoikmi naozaj netúžim. Aj keby sme kedysi sedeli v jednej lavici. Ale tie odkazy sú klamstvom. V prvom som tajný spolupracovník, v druhom kandidát. Spolupracovníkom je tam Rudo. Ale už som tu písal, že keď som nebol členom strany, nemohol som byť ani kandidátom. Ale to je – ako som už písal definíciu paranoje /strach z neexistujúcich vzťahov/ Edovi, platí to aj na teba. Tak si podajte ruky, ale ja si s vami svoju špiniť nebudem. A môj byt naďaleko obchádzajte, ak nechcete mať opletačky s políciou. Tá to totiž číta. Chorý je aj tvoj názor o obťažovaní prispievateľov. Ako sa dá cez internet obťažovať??? Tým, že len opakujem to, čo hovoria výskumníci? Je predsa na nich, či dajú na moju radu, alebo nie. Ja im predsa nerozbíjam krmelce, ani nevyberám z nich pšenicu. Nech si prikrmujú ďalej. Je to ako s fajčením – keď ti poviem, že škodí zdraviu, myslíš, že som na to prišiel ja? No, ale keď neprestaneš, ja ti cigarety ničiť nebudem. Fajč si. A keď otrčíš paprče, ja ti predsa za to nemôžem. Takže o akom obťažovaní tu drístaš??? Lenže pravda je taká, že ty sa bojíš nových myšlienok, ktorými sa ale obťažovať nedá – keď ich neprijímam, tak ich hodím za hlavu a vybavená vec. Nikomu takú sprostosť nepoviem, že ma obťažuje. Buď s ním súhlasím, alebo nie. Jelsovec ma tu zabil s tým spochybňovaním celosvetovo akceptovaným Bergmanovým pravidlom. Normálne som si pripadal, ako vyvrheľ ľudstva, ktorý chce bezočivo a nehanebne vedieť, prečo pri severnom póle, rovnako aj pri rovníku žijú veľké cicavce s malou plochou tela, rovnako aj malé cicavce s veľkou plochou tela. Len pred 10 000 rokmi 7 tonové mamuty pri póle, 7 tonové slony na rovníku. Srstnaté nosorožce na Sibíri, nosorožce v Afrike. Polárna líška pri polárnom kruhu, fenek v Afrike, atď. Toho by som tu mohol rozpísať,... Chcem iba dôkazy, nič viac. Chcem mať vo všetkom jasno. V tomto jasno nemám vôbec. A napokon - ja mám jeden spochybňujúci dôkaz – ak by z tela v mrazivej tundre unikalo teplo zo soba, unikalo by v podobe pary. Parilo by sa z neho, ako z koňa, ktorého furman, ak kôň nepracuje, musí prikryť dekou, aby neprechladol. Toto sob nepotrebuje. Kto by mu ju aj dal. Že? Ale to spochybňujú už aj termokamery. Ale, podľa vás, teda aspoň Eda, termokameru len hlupák mohol vymyslieť a druhý hlupák to ňou môže natáčať. Veď je tu celosvetovo akceptovateľné Bergmanovo pravidlo o úniku tepla z celej plochy tela teplokrvného cicavca - čím je menšia, tým je menší únik.