Osamelýtlk, nemaj zbytočné obavy. Poľovnícku literatúru je povinný študovať a vzdelávať sa každý poľovník. No každý poľovník nemá za povinnosť počúvať idiota, ktorý celoplošne navádza poľovníkov na porušovanie platnej legislatívy. Ty navádzaš poľovníkov vo svojich príspevkoch, aby povyhadzovali krmelce zo svojich revírov, aby neprikrmovali, nepodávali soľ zveri, aby nepodávali liečivá. Ty navrhuješ vo svojich príspevkoch loviť u nás srnca v zime, ty navrhuješ len z hory brať a nič tam nedávať. Poľovníctvo prirovnávaš k hubárom, ktorý tiež len z hory berú, ale nič tam nedávajú. Je toto normálne??? Ak nick hladac ešte nepochopil, prečo sú vedené príspevky voči tebe zo strany prispievateľov také, aké sú, je mi ho ľúto. Ak ho okrajovo bytostne zasiahol môj príspevok, ktorý ale nebol adresovaný jemu, ale aj napriek tomu sa vyjadril tak ako sa vyjadril, je možné, že má vzhľadom k jeho veku s Tebou niečo spoločné z minulosti. Ak sa ale mýlim, nie je z mojej strany problém sa hladacovi ospravedlniť. P.s- aj ja osobne som ťa kedysi na pid zastával pred všetkými, pretože som si myslel, že ti ubližujú. Až neskôr som pochopil, že píšeš veľmi rafinovane a si obyčajný starý smradľavý vyjebaný hajzel, zameraný proti poľovníctvu a poľovníkom. Naviac špiceľ a udavač. S tebou sa budem rozprávať len týmto "tónom" a nijako ináč, či sa to niekomu páči, alebo nie. Ty ma nútiš svojimi priblblými a chorými príspevkami reagovať tak, ako reagujem.