termovizia nocpix
dnes je sobota,  13. december 2025,  meniny má Lucia,  spln: 5. december 2025,  dnes východ slnka: 07:34,  dnes západ slnka: 15:47
Kniha návštev revíru - online manažér revíru
Chyba! Skúste sa prihlásiť znova a skúste to ešte raz.

televízna relácia HALALI - diskusia

autor: off Pakôň
pridané: 8.8.2007 19:54
Mne sa už nepáči,v minulosti bola lepšia,teraz je tam sama politika.
Aký názor na ňu máte vy?
počet zobrazení: 38 543
počet hlasov: 0

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off 357AS, 29.11.2017 o 14:26

najsledovanejšia je preto,lebo každý čaká že už konečne tam predsa niečo zaujímavé bude,ale žial,zase prd.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 158 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off sailormoon81, 20.6.2021 o 10:58

som čakal že sa mohli venovať tomu zabitiu človeka medveďom, stavom medveďov, čo nás to stojí celé to chránenie medveďa a tak podobne, či by to bolo neaktuálne, alebo už sa uplatňuje cenzúra??!! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

on kulti, 15.2.2021 o 15:59

Relácia je veľmi dobrá.Som toho názoru, že relácia je určená širokej verejnosti, ktorej treba opatrne vysvetľovať, že poľovníctvo a lesníctvo sú prirodzenou súčasťou činností človeka.Aj to sadenie sadeníc lesných drevín je potreba ukázať spoločnosti ako nevyhnutnosť založenia zmiešaných porastoch, kde materské porasty sú tvorené smrekom, popr. len bukom. Ja tvorcom relácie držím prsty. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off sailormoon81, 15.2.2021 o 13:53

Musím pochváliť, mierne zlepšenie som zaregistroval v poslednej relácii. Celú som nevidel, ale tá poľovačka na líšku bolo konečne niečo iné ako neustále sadenie stromčekov. ◄ reagovať

off mjmjlj1966, 14.5.2018 o 8:18

Zainteresovaní predstavitelia poľovníctva, autori Halali, by mali osloviť nepozerateľné stanice WAU, DAJTO. Vytvoriť relácie typu Fishing and Hunting. Vysielací čas aspoň od 14,00 do 19,00 hod. So zameraním na poľovníctvo a lesníctvo. P.S.: Ale sme na SR, takže "snívajte s nami!" ◄ reagovať

off hyperon, 13.5.2018 o 20:23

Reakcia na príspevok od Hekler, 13.5.2018 o 19:11 :
Hekler, keď už sme pri tej gramatike, slovo "nedivím" sa píše s mäkkým i... ;-) Viem že je to mimo tému, tak to ďalej nerozvádzam. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

off Hekler, 13.5.2018 o 19:11

mepl, uvádzaš si že nie si poľovník, ani sa nedivým ... s Tvojim pravopisom by si nespravil kurz, ale s názorom súhlasím (: ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off mepl, 11.5.2018 o 22:48

Halali bi mohli Ísť do KEŽMARSKYCH ŽLABOU ROBIŤ REPORTÁŽ O VYPLATENÝCH 6HA RUBANE.A OPÝTAŤ SA OCHRANAROU ČÍ NIESU PADLI NA HLAVU s tím samovyvojom hre.kežmarske zlabi treba vysadiť.... ◄ reagovať