dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

televízna relácia HALALI - diskusia

autor: Pakôň
pridané: 8.8.2007 19:54
zobrazení: 42 789
hlasov: 0
Mne sa už nepáči,v minulosti bola lepšia,teraz je tam sama politika.
Aký názor na ňu máte vy?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

357AS
najsledovanejšia je preto,lebo každý čaká že už konečne tam predsa niečo zaujímavé bude,ale žial,zase prd.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 121-158 z 158
Igor43
Súhlasím s názorom, že by tam malo byť viac poľovníctva. Pre lesníkov môžu urobiť samostatnú reláciu. Čo sa týka tém, myslím, že na každý mesiac by sa našla čisto poľovnícka tématika- rady, poznatky, skúsenosti týkajúce sa lovu a chovu jednotlivých druhov zveri,ich správanie sa v prírode, choroby a podobne, vábenie jednotlivých druhov zveri aktuálne podľa doby lovu( resp. s predstihom, aby si to mohli poľovníci aj vyskúšať),z poľov. kynológie- spôsoby využitia poľov. psov, ukážky z výcviku a práce,jednotlivé druhy a typy zbraní a streliva- zjednodušene poučiť o balistických hodnotách a kvalite streliva, doporučiť optimálne a cenovo dostupné druhy zbraní a streliva, ukážky z poľovníckeho umenia, umelecká úprava pažieb- drevorezba, nožiarstvo, história zbrojárstva a pod. Toto všetko mi tam chýba. V súčasnosti si to redaktori veľmi zjednodušili. A nehovorím o tej trápnej súťaži, kde možno vyhrať už niekoľko rokov len veľmi slabé ceny. Pamätám sa, že v začiatkoch sa dali vyhrať nože, ďalekohľady, a iné hodnotné ceny, ba dokonca koncom roka zo všetkých súťažiacich sa losovali aj výhercovia dvoch pušiek. Ale to je asi o sponzoroch. Ale aj tých vedeli kedysi zohnať.
Solirov
Pakôň, ten pravopis by som neriešil.. ak by som si to mal všímať tak sa držím za hlavu pri čítaní každého druhého príspevku...
FLATretriver
pakôn je to tak že ma slovenčina moc nebaví a počítač mi to ako chybu neoznačil
Pakôň
ako moze niekto napisat by s I :(
FLATretriver
posledná relácia ma za srdiečko moc nezobrala malo bi tam bit trochu viacej poľovníctva , v poslednom vydaní dávali ešte aj niake domčeky a turistov a ich vidanie
vladoVT
...áno bolo o diviačaj zveri a konečne sa mi to pozdávalo, myslím z pohľadu poľovníka. Nebolo to už iba o lesníkoch, o škodách v les. porastoch a o práci v lesoch aj keď mi ani táto téma nie je cudzia. No mohlo by to byť aspoň vyvážené 50:50 (poľovníctvo:lesníctvo)...
oko11
páči sa mi ako kritizujete reláciu o ktorej ani neviete kedy sa vysiela a či sa vôbec vysiela.....hmm....chcelo by to zamyslieť sa.....asi.... aj nad sebou.... posledné Halali bolo celé o chove diviačej zvere... :-)))
sajba
Dobry den.HALALI bolo odvysielane vo stvrtok 6.3.2008 na STV 2 o 16.15 a repriza v nedelu 9.3.2008 nieco po 7.00,ale neviem na ktorom programe televizie.
lapka
halali by malo byť ešte stále vysielané. najbližšie bude 20.3. o 14:30. aspoň podľa toho, čo píšu na webe stv ;-)
kocho82
neviete preco??
kocho82
uz nedavaju halali???nevsimli ste si to??
msabi
ja im tiez drzim palce ale uz to nepozeram nemam preco ak ich niekto pozna mal by im povedat nech si to tu precitaju takyto je nazor na relaciu u polovnickej verejnosti ono je jednoduchsie zobrat prachy od jedneho sponzora ako zhanat viacerich
bodo1948
Chlopi,Lesy SR si z toho spravili firemnu relaciu.Dotovanie je dotovanie.Aj Klúčik z Kaššákom a spol. potrebujú z niečoho robit relaciu aká tu dočasu nebola a aj oni potrebuju z niecoho žit.Ale ja proti nim nič nemám,držím im palce aj ich stále ked mozem pozerám.Len by sa to uz nemalo volat Halali.
DIDI
martinhruska: moja rec je to iba o stromoch a lykozrutoch o nicom inom
martinhruska
je tam všetko, len nie poľovníctvo.
petko
:o)
DIDI
petko: a mala by sa volat jelienky jelene jeleniska :D
dalo00001
Zo 100% hodnotim tak na 15%, minulost o 100% lepsie
petko
Mali by si zobrat priklad z relacie Ryby rybky rybicky. To je relacia pre rybarov jak sa potri, aspon si myslim.
msabi
Uz davno sa odtial polovnictvo niekam stratilo mal by sa toho chopit niekto iny
juraj22
pomaly to upada castejsie su tam len smreky a smreky,potom zase huby ako ich vyuzit to je relacia venovana polovnictvu popripade nejake sokoliarstvo a nie o hubach a diskutovani o niecom inom.vacsinou sa na to tesim a ked vidim obsah co budu vysielat tak ma prejde chut a pozeram to zbezne.niekedy to je jak zahradkarska revue,
mayyo
co mne chyba je , ze kedysi , raz za cas, davali zaberi z polovačiek (napr na sluky alebo na morku divu) teraz je to stale uz iba o tom istom a zacina to byt dost nezaujimave. taktiez davaju malo veci ,ktorym by som sa mohol priucit
Ondrik
Skutocne je to slabota, same smreky....politika...ekovlacik separacik...sutaze pre deti..nie ze by to nebolo dolezite, ale trochu polovnictva by tam zaradit mohli...
Igor
Ja to pozerám stále, ale už to neni to čo to bývalo MIRO56 má pravdu už je to len pre lesníkov.
msabi
Autori tejto relacie by mali chodit na tuto stranku tu sa dozvedia co ludi zuima.
Cilan
ja to uz dlho nekukam , kedze vescinou nie som doma , nie ako kedysi ze som aj nahraval aby som to videl , teraz len nahodou ak akurat prepnem ked som doma
gabrielSO
Dnes som ju pozrel,po dlhšej dobe, štátne lesy maju dobrú neplatenú reklamu.
miro56
Halali je pomali o ničom. Kedysi to bolo zaujimavejšie. Teraz je to len pre lesnikov. Nič o poľovačkách, zveri, zbraniach, kynologii, recepty.
Cilan
tifo akurat tu cast s polovackou na dive morky mam zivo v pameti , vlastne si z toho pametam len to a tak dako by to malo vyzerat , nie ako teraz
Blackowicz
Táto relácia je preto plná ludí z lesníctva,lebo jna nu dávajú peniaze Lesy SR!!! Inak musím podotknúť, že v minulosti bola lepšia, ale chcel by som vidieť niekoho druhého, kto by sa na to dal a začal robiť reláciu s podobným obsahom!Určite to nie je lepšie, a ked nie sú peniaze, nemôže byť ani poriadna relácia!!!
tifo
kľudne by už mohli používať len "Lesu zdar!", lebo pôvodné "Lovu a lesu zdar!" už nie je aktuálne, vzhľadom k tomu, že o poľovníctve je tam veľmi málo - sem tam urobia reportáž z nejakej výstavy trofejí a to je všetko. Kedysi tam boli aj recepty z divuny, reportáže z polovačiek (napr. na divú morku a pod.) Ani mňa to už nejak nebaví - je to celé o rozhovoroch ľudí s lesníckymi uniformami - nemám nič proti tomu, ale to poľovníctvo je tam minimálne
Cilan
presne, je to skor zamerane na hospodarenie lesov a podobne podla mna
Soldier
Už to nie je také dobré ako bývalo. Hlavne chýba poľovnícka tématika a je tam toho strašne málo o lesnej zveri.
Cilan
suhlasim so vsetkymi , je to kratke a tiez nezaujmavwe , presne ako sa pokazili aj rybicky ale tam maju vzdy aspon jednu zaujmavu temu
bibik
ano jeto kratke a kedysi to bolo zaumavejsie
kocho82
hlavne je to kratke ako hovori d4 a uz to neje ono co byvalo niekedy uz su tam take somariny mozno jedna tema z celeho vysielacieho casu sa da kuknut smola !
atyla13
No nikedy su tam aj zaujimavé temy ,ale večšinov nič moc aspon pre mna . Hoci sa musim priznať ze to sledujem len velmi zriedka
Doduin
No je to krátke - aspoň pre mňa :) Mohlo by to mať aspoň hodinu.
Zobrazené 121-158 z 158

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.