aj ked neboli tvoje otazky smerovane mne tak ti na niektore odpoviem. co ziska za tych 40 Eur, no napriklad to, ze nebude mat ziaden problem z pripadnou reklamaciou, ak bude samozrejme opodstatnena, nemusi nic riesit z niekim v USA... Slovensky zakon je co sa tyka reklamacii dost prisny napr. reklamacia musi byt vybavena najneskor do 30 dni a podobne. toto ti v UAS nik negaramtuje a moze sa ti stat ze puskohlad neuvidis, kolko 2-3 mesiace? co sa tyka dopravy tak treba pozriet ake maju podmienky zaslania v pripade objednania cez e-shop... je vela shopou co to posle zadara a dalsia vyhoda zakotvena v Slovenskom zakone, objednany tovar cez e-shop je mozne (pri dodrzani zakona) bez udania dovodu vratit a e-shop ti musi vratit peniaze, co ti zase v USA nik negarantuje. dalsia vyhoda je ze nemusi veduiet po anglicky a vie sa dohodnut bez problemov..... takze kvoli 40 E je otazne ci sa to oplati riesit z USA. To je moj nazor a len aby bolo jasne nemam nic spolocne s predajnou Tromf.
co sa tyka tych 2 E, sam som napisal, ze to velky rozdiel nie je, islo mi skor o to aby mal baxik korektnu informaciu.
k tomu co pises o eshopoch, ciastocne suhlasim, ze niektory obchodnici nevedia co za tovar pytat, hlavne ak nemaju ziadne naklady spojene s kamennym obchodom. Na druhej strane si pozri co som napisal vyssie o zakonoch platnych v SR, aj taky obycajny e-shop na podla zakona taku velku zodpovednost a tolko povinnosti, ze urcity rozdiel v cene oproti USA je opodstatneny. Ale to by si musel najpr dokladne poznat zakony (neber to vzlom) a to je uz na inu debatu. Na ebay ten co predava nema z pohladu slovenskeho zakaznika ziadne povinnosti, ktore by slovensky zakaznik dokazal vymoct.... Je to komplikovanejsie ako sa na prvy pohlad zda.