Dobrí deň potreboval by som poradiť, chcem kúpiť puškohľad do 500€ vaše rady , postrehy a skúsenosti.
Dovolim si nesuhlasit delta je podla mna lepsia ako artemis a nove modely s HD sklami mozu bez problemov konkirovat meostaru. A mechanika (klikanie) ma delta urcite presnejsie ako meopta.
Mal som svarowski- sklamanie ( za tie peniaze) Meopta -dobry puskohlad Zeiss- super Hawke vantage všetko super ale odlesky pri nočnej streľbe Delta titanium - super Tasco - katastrofa Nikon prostaf - to iste ako hawke Tactical- hrozné Čiže za mna 1 zeiss. 2 delta titanium. 3 meopta. 4 hawke. ◄ reagovať
Mám Deltu ale Titanium 4,5-30x50 a tak možem porovnať len tú a to len na malom zvačšení a ten Continental je slušný priemer v svetelnosti a na 8x57/12 to stale drží a ten clasic neviem neviem asi podla ráže.Mám aj Optisan EVX aktuále je na ,22LR ale mal som ho aj na.243W a tiež v pohode možno ešte Optisan Prestige 6Z ak chceš bod.Výber je velký. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Jakubec, 25.5.2020 o 17:43 :
Jakubec - Citujem aj s gramatickými chybami : "Puškohľady Delta Optical Classic sú presnosťou a spoľahlivosťou, ktorú potrebujete. Uspokoja všetkých, ktorí oceňujú vysokú kvalitu za rozumnú cenu. Puškohľady z tejto série sú ideálne pre rekreačné a športové streľby, napríklad na vzduchovku alebo malokalibrovku. " !!! ◄ reagovať
Zdravím chcel by som sa poradit ohladom kúpi nového puskohladu. Neviem sa rozhodnut medzi Delta Optical Classic 3-12x564A a Vector Optics Continental 2-12x50. Ďakujem. ◄ reagovať
Zdravim. Mate niekto Bauer 2-12x50 HD 7L? Ako ste s nim spokojny? Svetelnost, mechanika, obraz atd... ◄ reagovať
Mám 3/4 roka Continental 2-12x50 na gulobroku 8x57JRS 12/70 nástrel to drží po 10 gulových a asi 25 brok skúšal som krytie na 40m asi 7 druhov brok. streliva a mám brokom aj jedného psíka na 30m. Za mňa pomer cena úžitkovosť velmi dobrá.
◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lanus, 7.1.2020 o 10:00 :
sorry napisal som puskohlady malo to byt jednotne cislo puskohlad do 500 eur odporucam ◄ reagovať
Dobry den. Prosim vás čo to je za puškohlad,,SWIFT PREMIER 2,5-10-50.???? DAKUJEM ◄ reagovať
Čo hovoríte na Yukon 3-12x56 Jeager?? ..aj vôbec iné druhy Yukon Jeager, majú celkom dobre referencie, máte skúsenosti niekto??