rys 2 viem ,že máš potrebu mi stále dokola opakovať a dokazovať aká bola K SS fantastická ,aký je komunizmus fantastická znížil si sa sa i k starým bolševistickým praktikám označovať ma za buriča a dokonca mi zakzuješ prejaviť svoj názor a trepeš tu svoje kraviny do kola . To ,že sa hanbíš za to ,že si bol aj Ty komunistom samozrejme beriem kto by sa nehanbil :))) Komunizmus je nereálna idea na opantanie absolútnych hlupákov ,ktorí nikdy nepochopia ,že žiadny komunizmus nikdy a za žiadnych podmienok nemôže existovať . Je to i dokázané prečo to tak nemôže byť !!! Samozrejme ,že takú fantasmagoriu netreba dokazovať . Komunizmus sme tu mali v jeho pravej tvari . Hnil tu 40 rokov za totalitnej moci KSČ a priviedol krajinu k morálnemu a hospodárskemu kolapsu ,ktorí sme rozdýchali za neuveriteľných 20 rokov . Jeden verí na to že existuje nebo ,iný zase ,že bude komunizmus ,další zasa že prorok mohamed je naj komanč na svete . Všetko záleží od stupňa obmedzeného myslenia . Ja verím ,že keď zopár židov vymyslelo komunizus dobre vedeli ,že je to absolútna hlúposť ,žial sú blbci ktorí to nepochopili do dnes a nepochopia to nikdy len preto lebo im hlavičky vymleli na KSS schôdzach tak dokonale ,že na pochopenie im už nič nezostalo . Tvoje výpočty že na Slovensku je vlastne 94 % voličov komunistov o tom len svedšia . Najnespokojnejšími sú v EU rakúšania. Asi smutia za tým ,že nezažili blaho komunizmu ked sme tam prišli v roku 1990 s otvorenými hubami ako na inú planétu na to už zabúdame . Neviem za čím by som mal smútit asi za tou 1000 kčs výplatou a všadeprítomnou špinou a špinavosťou .