PanPolovnik
Edu, 19.8.2009 o 15:27 Výborne to isto prídem aký mám zobrať kolok ? Na jednom nemenovanom oko zaberá Jägermeister :) ◄ reagovať
bystricka, 19.8.2009 o 14:47 u nas sa robia vsetky ukony, taki sme ustretovi, k nam chodia ludia radi a odchadzaju velmi spokojni, aspon vascina, opakujem, ze cakam ◄ reagovať
Edu, 19.8.2009 o 13:49 fíííha a o koľko centimetrov sa dá u vás predlžiť ? Dá sa i skrátiť? ◄ reagovať
bystricka, 19.8.2009 o 13:10 edu, u nas to funguje velmi dobre, u nas musi kazdy prejst vysetrovnou, to mam na starosti ja ,az potom sa mozno dostane dalej, vysetrovna preto, lebo u nas sa vacsinou predlzuje, uz kto co potrebuje a k tomu som tu ja, takze cakam ◄ reagovať
fatran, 19.8.2009 o 10:11 Edu ja si myslím že jesť ti chutí a postihnutí sme všetci len niektorí o tom nevedia!!!!!!!! ◄ reagovať
Edu, 19.8.2009 o 10:04 Fatran Hornet 22 mi pod fotkami vypisuje mi že som na hlavu a či mi chutí jesť :)) Neni on koktavý? Alebo sa len zasekol ?:)) ◄ reagovať
Edu, 19.8.2009 o 10:03 Fatran to takú kavičku tam podávajú??? :)))))))
Bysticka tak ok ja sa niekedy zastavím možno ani nebudeš vedieť ,že som to bol ja :))) Joooj teraz som ti chrobáka šupol do hlavy :) Inak v Martine som dosť často.:)) ◄ reagovať
bystricka, 19.8.2009 o 9:53 tak ta pekne usadim, spravim kavu, alebo cajik a polutujem ta, ako si to dopadol................. ◄ reagovať
Edu, 18.8.2009 o 20:16 Bysticka ešte ma možno niečo napadne :))))))))))))))))))))))))))))ň
Raz prídem na oko v Martine budem mať bielu palicu a čierne okuliare a budem chcieť silou mocou poľovať :)) dá sa to ? Poviem len že som chudobný a nemám čo jesť tak som sa rozhodol zver že budem :)) ◄ reagovať
bystricka, 18.8.2009 o 9:06 boze, vy dvaja, to je nieco............fak to dvoch dnoch nuda citat, zamyslite sa uz chlapci ◄ reagovať
bleskj, 18.8.2009 o 0:24 Edu aj tebe veľa štastia. A nerob si so mnou starosti. Nemusíš mi ani radiť ani ma ľutovať a ani doporučovať. Aspom zatiaľ. Ja som tu už raz písal že som veľký chlapec. Ale ak by som niečo z toho potreboval dám ti vedieť. Myslíš že som na tom biedne? A na to si kde prišiel. ◄ reagovať
Edu, 18.8.2009 o 0:04 bleskj doporučujem naprv premýšlať až potom písať . Ak máš písať hlúposti radšej nepíš nič . To nebol príkaz zasa iba rada. Niekomu však nehodno radiť potrebuje sa sám lutovať ako je na tom biedne atd . Tak veľa štastia. ◄ reagovať
bleskj, 17.8.2009 o 23:46 Edu ja sa nemám prečo cítiť trápne. A už vôbec nie často. Ja tu nikomu nedokazujem že nevie o čom rozpráva. Ale prečítaj si svoje príspevky. Veď v každej téme kde prispievaš nie si, ale musíš byť za každú cenu místní jednička. Vieš chováš sa tu ako keby ti chýbalo zrkadlo. Ale to je len môj skromný názor. Hop. Ja som zabudol že ho nemám vyjadrovať. No ale čo už. Už je vonku.