termovizia nocpix
dnes je nedeľa,  15. február 2026,  meniny má Pravoslav,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:56,  dnes západ slnka: 17:04
ODIMON

slovensky tiger v stankovanoch. - diskusia

pridané: 16.5.2009 12:17
čo si myslite o tigrovi ktory utiekol poiakom nedaleko stankovian?je pre našu zwer hrozba??? a dokaže prežit v našich klimatickych podmienkach?
počet zobrazení: 5 822
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 81-106 z 106 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
Edu, 13.6.2009 o 19:30

Milank samozrejme uvažuješ logicky . Mačička za pol melka aby nechýbala alebo aby ju nikto nehľadal je zvláštne . Jednalo by sa o všeobecné ohrozenie a hľadalo by ho nie málo ľudí a psov vyzbrojených buď uspavacimi zbranami alebo rovno guľovnicami. Tiger nie je morča . Nielen že vypustenie je absolútne nemožné ale evidenicia je veľmi prísna . Podľa mňa je to kačica aj keď nie veľmi pravdepodobná . Netrba byť na to odborníkom ako ma označila Bystrička. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

milank, 13.6.2009 o 16:59

Jediné,čo je na tom podozrivé je to,že keď už niekomu ujde takáto mačička,ktorá stojí určite slušné peniaze,tak ju budem hľadať deň a noc,pokiaľ ju nenájdem.Už je tomu hádam mesiac.Hľadá toho tigra vôbec niekto?Či len niekto čaká na slušnú poistku :-?Alebo je to proste len jedna veľká "kačica". ◄ reagovať

Edu, 13.6.2009 o 16:31

Bystricka ja som iba povedal argumenty prečo tomu neverím.A nebol som sám. ◄ reagovať

bystricka, 13.6.2009 o 13:59

pocuvajte a citajte, co pise edu, ten sa vyzna fakt do vsetkeho ◄ reagovať

Edu, 12.6.2009 o 12:07

Nj lenže veľa ľudi videlo auto aj všetko možné avšak špz nikto . Okrem toho keby sa takáto udalosť stala tiger podlieha abnormálnej evidencii . Minimálne ako žart to super zabralo :) ◄ reagovať

milank, 12.6.2009 o 0:27

Ževraj utiekol poľským cirkusantom,ale len boh vie,čo je na tom všetkom pravdy. ◄ reagovať

Edu, 11.6.2009 o 20:35

Kto vie akej evidencii podliehaju tigre musí vedieť že je to maximalna lož . Proste kolko je na Slovensku tigrov sa presne vie ,nevozia sa len tak v aute a neutekaju bežne po prirode . Okrem toho neviem kto by takuto šelmu za statisice vypušťal do prírody . Proste uplná koko... ◄ reagovať

Edu, 30.5.2009 o 20:55

Osobne tomu tiež neverím . Napriek tomu tých čo videli panenku máriu je stále viac . ◄ reagovať

alfa, 30.5.2009 o 11:29

Možnože ho už niekto má ako preparát-trofej a pritom nemusel za ním cestovať do cudziny. ◄ reagovať

martintr, 30.5.2009 o 0:06

pre RYS2, uprednostňujem kaliber 8x57 JRS, dufam že bude stačiť jednoranová zlamovačka, aj keď tiger ako mačka má asi 7 životov :) budem musiet pribaliť ešte pár nábojov lebo ja nosim maximálne 5 :)) ◄ reagovať

martintr, 30.5.2009 o 0:01

no tak tiger skončí, to vieme určite, nevieme všk kde! Jedol už niekto guláš z tigra??? :) ◄ reagovať

horarstevo, 29.5.2009 o 19:55

Pustite ho na východ a tu ho umlatime šnurkou z topanok. ◄ reagovať

milank, 29.5.2009 o 18:55

Ja by som chcel vedieť, kde ten tiger nakoniec skončí :-DDD ◄ reagovať