dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

slovensky tiger v stankovanoch. - diskusia

pridané: 16.5.2009 12:17
zobrazení: 5 899
hlasov: 0
čo si myslite o tigrovi ktory utiekol poiakom nedaleko stankovian?je pre našu zwer hrozba??? a dokaže prežit v našich klimatickych podmienkach?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-80 z 106
bystricka
no tak vam moc dik.........
Edu
si jej pridal rokov :)
orol
Som poplietol, veľké sorry.
Edu
Orol to je môj dátum narodenia . Zuzanka je v znamení leva nie vodnára ako ja . :)
orol
Edu, aj to vieš, že je narodená 16.02.68?
Edu
Zuzanka nič si neurobila práve naopak . Všetci som ja :) Viem uplne všetko o tebe :)
bystricka
inak moc s ami to nepaci, ja take veci nerobim, nieco som ti urobila, ze to muselo byt?
bystricka
a co o mne viete?a kto je to vsetci?
Edu
Samozrejme všetci to vieme . Sme si ťa pekne vylustrovali cez google analytic :))
bystricka
ja neviem, ci brano vie, kto sa skryva pod bystrickou?
Edu
Prave pred chvílou odišiel tvoj krajan Bystricka . Fatran ma bol pozrieť . Tak sme ťa spomenuli .
bystricka
myslim, ze hej
Edu
Myslíš ,že môžem ? Si si istá ? :))
bystricka
ale mozes
Edu
Bystrička zasa až taký náruživý nie som :) Nemusím mať všetko.
bystricka
to nevieme, mal by si to zistit, ked nechces opacit fararku skus tigricu / aj to lepsie znie, vsak?/
Edu
Že by to bola tigrica ?
bystricka
tvrdeho, alebo s tvrdym?........
Edu
Bystricka čaká sa na nejakého tvrdého turistu .
bystricka
az po 100 zozratych? na co caka?
Edu
Bystička tigrovi sa vedie veľmi dobre . Sem tam roztrhá nejakú ovečku zožerie turistu ,ale inak straty sú malé takže zatial ho nikto nenaháňa . Vraj vydal Kaliňak nariadenie že po 100 zožratých turistoch bude povolený odstrel tigra.
Edu
petere ja som vo vieroviznaní presne presvečený o tom istom ako pápež ,Vatikán a vedci . Oni totiž priznali ,že svet vznikol veľkým tresko ako i to ,že zem je guľatá . Rozpor je len v tom že cirkev rímskokatolícka cirkev hlása ,že veľký tresk spôsobil boh a vedci hlásajú nevieme presne ako vznikla hmota ale napôže nám k tomu centrifuga . Takže pochybovať o tom či svet vznikol veľkým tresko už odmieta i Vatikán takže nevidím dôvod prečo by som mal ja veriť rozprávkam o adamovi a Evičke ktorí mali dvoch synov kajin zabil abela a ďalej sa rozmnožil sám ako slimák hermafrodit a podobným pitcho...ám. Kto však tomu verí a logicky prišiel na to že je to práve tak . Neberiem mu to .Jehovisti sú presvečený že svet vznikol pred 4000 rokmi napríklad takže no coment :)
bystricka
takze, co ten tiger? ako sa momentalne ma? co, mame nove?
petere
Edu z Tvojich prispevkov som vycitil,ze Ty budes na tom s vierovyznanim asi podobne ako ja. To by bolo na dlhu debatu,ze?Ale ako vravi bystricka,sem to nepatri.A ma pravdu,to by bolo nahle po slovenskom tigrovi.
bystricka
no, zas........nechodme az do takych extremov, o viere sa tu vari bavit nebudme radsej o tigroch v stankovanoch
Edu
Bystricka zas až taká škoda to nie je :)) Každý je tým čím ho rodičia urobia pri krste . Teda 99% ľudí je pokrstených bez toho aby o tom rozhodlo . Evanielická cirkev uznáva všetky tie bludy ako tá katolícka . Takže tak :)
bystricka
to je smola, skoda, ze nie si napr. evanjelik
Edu
Uf to ja som katolík . Takže žiadne fararky nemáme ):
bystricka
zisti si napred, ci nemate fararku, ta by ti neusla, keby si ju trosku prikvacil
Edu
Určite by som si pokecal mal by som na neho tiež zopár otázočiek . Len aby mi nezdrhol zo spovedelnice :)
bystricka
mal by si ist, urcite by si si dobre pokecal s panom fararom
Edu
Uf bože zasa k spovedi !
bystricka
ale ste sa pekne zvrhli, fuj
Edu
pssst
alan
Keby to nešlo tak aj preťahovať.
Edu
Bystricka ja by som sa zasa od teba kludne nechal naťahovať :)
bystricka
natahujete ma? to od teba edu, ale nie je pekne
Edu
bystricka samozrejme že ho orol videl. I mne prebehol cez cestu v kraľovanoch .odvtedy už nepochybujem ani ja.
bystricka
orol a to fakt?
orol
Ku..á, dnes som ho videl....bŕŕŕŕ..... Nazbieral som bazový kvet a cestou som išiel k jasličkovému solisku podať asi 2,5kg hrudu soli. Stál tam a oblizoval staro podanú soľ. Mal zhruba 70-80kg, pozeral na mňa krvavými očami a ceril zuby. Keď som to videl, zabudol som aj na môj luger pod pazuchou a asi 400 metrov som prebehol rýchlosťou závodného bežca. Za tento športový výkon by sa nemusel hanbiť ani špičkový športovec. Bazový kvet aj brašňa ostali na mieste.......-))))))) DDD a že vraj je to kačica :))))
Zobrazené 41-80 z 106

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.