dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

slovensky tiger v stankovanoch. - diskusia

pridané: 16.5.2009 12:17
zobrazení: 5 897
hlasov: 0
čo si myslite o tigrovi ktory utiekol poiakom nedaleko stankovian?je pre našu zwer hrozba??? a dokaže prežit v našich klimatickych podmienkach?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 106
bystricka
pekne si sa vynasiel.........
Edu
No je možné že mi pravidelne preskakuje ale je to v norme :) Zbrane ešte mám zatiaľ :)
bystricka
co nove s nasim tigrikom? myslim okrem toho, ze edu ho pravidelne stretava a preskakuje mu cez cestu?
bystricka
samozrejme u nas v okrese je 18 polovnicok, tak uvidime kolke budu mat odvahu
Edu
Ukážky poľovníčok v spodnom prádle budú tiež?
fatran
bystrička mám otázku kedy je plánovaná ukážka poľovníckych psov v nedeľu v skanzene na Turčianskom Halali?
Edu
No neboj zasa až tak ukecaný nie som . Net a život je dosť rozdiel a napríklad Mia si ma na krk rada zavesí a ja ju tiež.
bystricka
no to neviem, ci aj ta by si to nerozmyslela, kto by si zavesil na krk chlapa s takym podrezanym jazyckom?
Edu
Ano Bystrička ja som momentálne slobodný to je fakt - tj nie som ženatý aby sme si rozumeli . Kto by ma chcel ?:)) Jedine nejaká komunistka :))
bystricka
edu je slobodny? to su mi za veci........
Edu
Fatran ženieval som sa keď som bol mladší . Teraz ma to už veľmi nezaujíma . Človek sa pár krát rozvedie a detstvo je v prdeli .
fatran
Bystrička Edo je už na prvý pohľad zakríknutý nesmelý chlap z ktorého musíš všetko ťahať ako z chlpatej deky????? takto sa nám chlapčisko nikdy neožení!!!!!!!!!!!!!!!!
Edu
No booože žmurknuť na niekoho nie je nemravnosť
bystricka
edu, ty este nie si dochodca, tak ten moc by si mohol este ako tak kontrolovat a pri nejakej debate si fatranovi povedal, ze si nesmaly a plachy, tak ako je to s tou nemravnostou? a vyzmurkovanim?
Edu
bysticka moc si viem udržať ! Ale moč už dôchodci vraj majú problém :) môj jazyk a nemravnosť je taká veľká akú si Ty nevieš ani predstaviť :) Nieto ešte zažiť :) Dokonca som vymyslel nový druh nemravnosti a zároveň jemnosti tzv. vyžmurkanie :)
orol
Som vedel od prvej chvíle, že patríš ku nám
bystricka
ano, ano svata pravda
orol
Presne tak bystricka, ženy prisahali vernosť jazykom a slovom, ale nie srdcom :-)) a tak to treba v živote aj brať, či sa mýlim?
bystricka
............edu, ledva udrzis moc? to volako skoro, ci sa mylim?.........a ja nie som chlap, takze, slovo mozem sem tam aj porusit / podla okolnosti /
riso11
=D haha no od tigra k takým veciam sa tu prešlo... =D no ako dobrý tiger... =D
Edu
Hmm Bystrička Ty sa nezdáš :) Škoda že sa nepoznáme :) Zmenila by si názor v mnohých veciach :)) V mojich 41 rokoch už na také nemyslím som rád ,že udržím moč :))
PS : dámy idu na vec ale iba v rečiach :)) Ja keď poviem idem tak idem . Darmo sa nehovorí že slovo robí chlapa !!!Prečo asi? Premýšlam ! Prečo sa to neni slovo robí človeka :)) No faktom je že slovom by sme ho ťažko urobili :))
orol
bystricka aháá, tak tak je to teraz s našimi dámami, už ani naťahovať nevedia a chcú ísť rovno na vec... -D si len myslím, že "naťahovať" treba k obojstrannej spokojnosti - ja jej a ona mne...D naťahovať sa dá hocičo...D
bystricka
dik riso11
riso11
ale vás položila chlapi =D
bystricka
orol, ved prave, damy nenatahuju, idu na vec............
orol
bystricka, naťahovať niečo, nie niekoho...:-)) Ćo by to bola za dáma, ktorá nenaťahuje:-))
fatran
Nás frajerov je málo to je pravda
bystricka
a co vam mam povedat, ja nikoho nenatahujem, fatran tu frajeri, nie ja, som bystricka a basta..............
orol
Bystricka, veď nenaťahuj ho už toľko:-))) a povedz, čo je vo veci ešte teraz. Všetci predsa nejdeme do skanzenu či skanzemu.:-))))) ak si kamoška
fatran
Rozuzlenie tejto záhady necháme na detektíva Orieška 28.6.2009 na Halali v skanzene
Edu
Fatran odpovedaj Zuzanke :))
bystricka
fatran povedal si ze nevies, kto sa skryva pod bystrickou, tak ako to je?
riso11
no čo ja viem teraz sú tu riadne výkyvy počasia čiže ťažko povedať ako to bude prospievať tigrovi na jeho zdravie... samozrejme berme v úvahu jeho habitat v ktorom sa vyskytuje alebo z ktorého bol odchytený.. ale podľa mňa to bude dosť vidieť na našej zveri hlavne keď sa dostane k nám a bude teplo...
fatran
Ak si ty plachý tak ja som čínsky boh srandy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edu
Nevidel so ja na ples nechodím. Ja som plachý !
fatran
Edu a videl si už Bystričku nahodenú na plese ja už hej a bola to paráda
Edu
ale máš hnedé veru :)
bystricka
ja nemam mandlove oci
Edu
Fatran poznáš ju podľa nádherných mandľových očí
fatran
Bystrička ja teda ozaj neviem kto si ale ak budeš na Halali v skanzene držať v ruke červený karafiát tak ja budem mať v ruke pomaranč a tak sa určite spoznáme?!?!?!
Zobrazené 1-40 z 106

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.