Reakcia na príspevok od lovecmiro, 25.12.2024 o 22:42 :
Grubs ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pavian, 19.12.2024 o 13:30 :
Čo to je za značku ? ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od dede, 18.12.2024 o 15:21 :
Miro, ale tento rok asi už bude, pretože mne Ježiško pod stromček priniesol toto :D viď foto Pekné sviatky, Tebe aj rodine!
◄ reagovať
Reakcia na príspevok od jared, 18.12.2024 o 10:08 :
Sedem ( 7 ) rokov už nebola zima, tak sa tu nič nepísalo... ◄ reagovať
Ahoj, oživujem tému, pretože som tento rok dostal poukaz na nové topánky a vyskúšal som kanadskú značku Kamik, no zatiaľ som otestoval v mrazoch okolo -8 a úplne v pohode, tak sa teším až ešte prituhne. V snehu tiež v pohode. Mal som cestu cez česko, tak sme vyskúšal priamo v obchode, kde ich majú a nakoniec som vzal tie Cody XT. Majú tam toho viac, ale tie Kamik sú fakt super. odkaz viem, že sa to tu už riešilo, ale chcel som sa podeliť s čerstvou skúsenosťou. ◄ reagovať
mmasska- pozriem sa na tie lepidlá sám vďaka ◄ reagovať
Hartge30 no prerazená diera v neopréne nieje nieje boh vie čo ale ani katastrofa , da sa s tým niečo robiť. Buď si to dáš za veľké prachy spraviť renomovanej opravovne alebo skúsiš zalepiť sám. Ja osobne som skúšal tieto lepidlá Seac Sub alebo ešte je dobré aj chloroprenové lepidlo CEYS , len dodrž správny postup odmastenia. ◄ reagovať
Poradte cim zalepit neoprenovu cizmu, konar mi na nej vysekol dieru o priemere cca 1cm. Vdaka... ◄ reagovať
Ma prosim niekto skusenosti s MUCK BOOT MUCKMASTER HI, pripadne inym typom od tohto vyrobcu? ◄ reagovať
ja som dostal od polovicky zateplene vojenske goratex kanady, v zime su super, podrazka vibram, jazyk spojeny s topankou az navrchu.Je ich plny Bazos, odporucam ◄ reagovať
Mne gumené čižmy vydržia tak 2-3 spoločné polovačky než ich o niečo roztrhnem, alebo prepichnem. Preto hovvorím nieje nad kvalitnú membránovú koženú obuv. Ak čižmy do lesa tak meindl. ◄ reagovať
Ano agbar, dobré botičky, ale pozor už jsem se setkal s velmi podobnou napodobeninou, která nic nevydržela. Minulý týden jsem s nafasoval rovnou troje. Všem vřele doporučuji... ◄ reagovať
Asi pred mesiacom som si ako pracovne cizmy do lesa zakupil odkaz no z ineho obchodu a musim priznat, ze ma fakt milo prekvapili. Celkom odolna podrazka - podstatne pevnejsia ako hunter a o to mi slo, je vnich teplo, lepsie ako v neoprenoch a hlavne je vinikajuce to, ze ked sa spoti noha, tak vsetka vlhkost je odvedena cez vlozku na spodok cizmy a vobec necitit mokro. Po vybrati vlozky je tato na spodnej strane mokra a vlhko je aj na spodku cizmy no noha v suchu. Po osuseni opat v pohode. Na posede 6 hodin v pohode. Uvidime ako to bude ak pridu mrazy, no kupoval som na prechodne obdobia a som spkojny a za cenu 42 ecok pri vypredaji niet o com. Kamos mal na posede, kde sme sedeli spolu, kozene goratex cizmy z bardejova - policane a stazoval sa, ze mu je chladno na prsty. Ja som v tychto gumakoch chlad vobec necitil a to tiez prekvapilo. Cas ukaze co a kolko vydrzia. ◄ reagovať
hunterr9 ........ Nemá niekto skúsenosti zo zimnými čižmami z EVA (ultra ľahkého) materiálu.?? Myslím - či niečo vydržia(kvalita materiálu) ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Gumáky na polovačku (autor: Arkadius111).
Dobre vysledky v tomto smere naozaj ma slovensky vyrobca v Partizanskom, da sa povedat, ze je pre znacnu cast tohoto trhu OEM vyrobca, staci kontaktovat p. Kuchtu na a vybrane kvalitne gumaky vam zasle na dobierku az domov. Mam s nim uz par dobrych skusenosti. ◄ reagovať