dnes je sobota,  2. máj 2026,  meniny má Žigmund,  spln: 1. máj 2026,  dnes východ slnka: 05:28,  dnes západ slnka: 19:58
termovizia nocpix
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

čižmy - diskusia

autor: martin9
pridané: 1.1.2009 15:01
zobrazení: 29 654
hlasov: 0
Nevedel bi mi niekto poradiť niejaku zateplenu obuv na zimu.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 81-89 z 89
ivkej
ja som si zaobstaral zas niečo podobného ako hunter-ky odkaz ako sú na tom približne cenovo tie hunterky? mňa toto vyšlo asi 2300
Blaser300VM
Fabie budu asi tiez skvele, vozi sa na nich skoro cele Slovensko, napriek tomu si myslim, ze ani cizmy Meindl Kiruna nie su zle.
polovnikHC
tie hunterky su skvele u nas ich nosi skoro cele zdruzenie
arlien
Dobré sú aj Meindl Antarktis gore-tex,zateplená obuv na zimu,BC podrážka
obuv Soelden Meindl,podobné ako Hunter,zateplená obuv gumová s vyberateľnou vložkou,len tochu drahšie,ale noha môže aj dýchať ako v Hunteroch
Hunter69
tie hunterky odporucam aj ja ale zas to nieje celkom prawda ze ti v nich nebude vobec zima ale ked sa nepohybujes tak je zima vo vsetkom ale dobre termo ponozky do toho a to je potom parada
m98
Meindl NORDKAP Pro GTX.
10jager10
mno daj si odkaz tam sa zaregistruj a je tam polovnicka obuv od roznych predajcov za slusne ceny...objednava sa to na dobierku ja som teraz obiednaval obuv HUNTER su zateplene vloskov z ovcej vlny....a v tych ti zima urcite nebude....
bodo1948
Polský hit-Hunterky,za tú cenu sú dobré a nosí ich 70% slovenských lovcov v zime.
dzidzi10
Nazdar ja mam tieto su teple aj pohodlne a za dobru cenu.som s nimi spokojny odkaz
Zobrazené 81-89 z 89

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.