neviem o ake auto sa jedna je to cena za komplet vymeny všetkych naplni alebo len prevodovky? ◄ reagovať
Tanak díky za info..zrovna pozerám servis Autolabs-Ružomberok sa mi pozdáva aj keď to mám 150km tam...v DK je zrovna cez víkend výstava tak to spojím ak budú mať voľný termín..cena je okolo 300eur ak to má pomôcť a predĺžiť životnosť prečo nie... ◄ reagovať
Ano, meníme aj v AT prevodovke, prídavnej prevodovke, serve, diferákoch. Na trvalo to nieje. Záleží od výrobcu ale asi každých 50-60 tisíc km. Hlavné je tam dať ten správny olej. V niektorých AT sa dá vymeniť olej doma, niektoré na to potrebujú špeci náradie a diagnostiku. ◄ reagovať
JJhunt - pri kupe každeho 4x4 auta som menil komplet naplne od prevodoviek+ pridavnych prevodoviek ,diferakov, premazanie kardanovych križov , inač vymena cca po 60000km prevodovka + pridavna . Ak chceš šetrit tak aspon skontrolovat a doliat . V motore po 10 000km ked jazdiš často teren.a samozrejme filtre vzduchove ,palivove ,rotačne palivove,pelove . preplach neuškodi ale nieje nutny. ◄ reagovať
Otázka pre majiteľov automatu (to je jedno akého) dávali ste si po nejakých rokoch/km meniť olej v prevodovke?Výrobca uvádza že je to ´´na trvalo´´ no prevencia neuškodí hlavne ak už auto nieje v záruke..Zaujíma ma ak to niekto robil či len vypustil a dolial ..klasika alebo bol aj na preplach...prosím len info. od ľudí čo majú reálnu skúsenosť nie len niečo počuli...Vďaka! ◄ reagovať
Ja mám Nissan king cab (navara) v teréne super.Pohon sa zapína natvrdo.Na korbe vozim zver,psov,krmivo a v aute mám čisto.
◄ reagovať
Presne ako pise stefa plne s nim suhlasim honda nie je terenne auto ram je ram. ◄ reagovať
Používam suzuki vitara model spred roka 2004 2.0 hdi už 3 rok ... max spokojnosť co sa týka spoľahlivosti a jazdných vlastnosti v teréne. Výhody hmotnosť krátky rázvor vysoké najazdove uhly silný motor redukovana prevodovka. nevýhody max pre 2 osoby v stvormiestnom usporiadaní minimálny kufor ◄ reagovať
Ani ten systém pohonu nie je vhodný, ako u väčšiny SUV, do terénu. Do terénu podľa možnosti rám a stály, alebo na tvrdo pripájateľný pohon 4x4. ◄ reagovať
Honda CR-V, mal som možnosť sa viesť v teréne. V aute sme boli štyria a chytala spodok. Inak pohodná, ale do ťažkého terénu nie. ◄ reagovať