kúpiť si auto za 2500 EUR je čistá lotéria, no z veľkou pravdepodobnosťou na základe toho ako to s jazdenkami chodí (drvivá väčšina bazarových áut je po prvom majiteľovi, neboli nikdy búrané, majú overené kilometre, prednedávnom bol na nich robený komplet servis a sú v perfektnom stave...atď) bude po X-tom majiteľovi, bude práve tak polorozpadnuté, že sa to jeho majiteľovi neoplatí opravovať, tak ho radšej pošle do sveta, a nový majiteľ opravami v najbližších rokoch minie minimálne polovicu z toho čo zaň dal, pri predstave aké 4x4 auto je možné asi tak kúpiť za 2500EUR, znie to síce všetko negatívne, som si toho vedomí a bolo by to šťastie kúpiť požadované auto od niekoho koho človek pozná a vie čo kupuje a keďže aj ja som riešil podobnú dilemu a hľadal auto i do ťažšieho terénu, napíšem aspoň podľa čoho som sa rozhodoval ja, auto má mať pevný rám, muselo byť kúpené ako nové v SR, žiaden dovoz, inak sa nedala overiť jeho história(km i servis), nechcel som diesel lebo som sa obával vysokých nákladov na opravu turba, vstrekovačov a pod, keď počujem štartovať starší diesel v zime tak mi ho je ľúto, takže som volil benzín, chcel som rozvodovú reťaz a nie remeň, chcel som 4x4 použiteľné i do terénu a nechcel som auto, ktoré bude žrať viac ako 10l/100km, najskôr som skúšal nájsť nejaký kompromis a vybrať auto aj na poľovné účely aj na bežné vozenie aby som nemusel mať 2, to som neskôr zavrhol z viacerých dôvodov, no najmä kvôli tomu, že také auto sa s najväčšou pravdepodobnosťou ani nevyrába, pri zohľadnení vyššie uvedených kritérií, som sa dopracoval k záveru že na výber moc nemám, tak som kúpil, zatiaľ som na ňom najazdil cca 30.000km, nikde ma nenechalo, nič okrem bežného spotrebného materiálu(olej a filtre) nechcelo, vyšiel som kam som chcel a som s ním zatiaľ veľmi spokojný, kúpil som Jimniho...