MiroSR, 12.1.2018 o 12:31: O aký ročník Vitary ide? Ja mám r.v. 1997 a zdvihnuté to je na pružinách a tlmičoch o 10 cm a karoséria je od rámu zdvihnutá ešte o 8,5 cm. Pre viac info kľudne cez poštu.
◄ reagovať
Esty, 1.1.2018 o 10:53 áno používame už asi 4. rok a na naše účely práca/poľovníctvo maximálna spokojnosť.
◄ reagovať
Je tu toho naozaj veľa možno sa budem opakovať ale má niekto skúsenosti so zdvihnutím podvozku na Suzuki Vitara ? Ak áno rád by som sa o tom informoval. ◄ reagovať
Robia ale iba dvojkolku v 4x4 sa s pohonom LPG nevyraba.Laik preco mate pocit ze s benzinom to bude komplikovane? ◄ reagovať
Snad sa chlapci vyjadria aj k tejto dacii duster ako su spokojny ci mali nejake problemy s autom a tak...Ja by som to prevazne pouzival na cestu cca 80% a trocha do lahkeho terenu cca 20%.Silno uvazujem o kupe novej dacie duster 2018 v benzine a potom to prerobit na LPG. ◄ reagovať
Esty roky Duster ospevuje Edu skus sa opýtať jeho myslim ze aj Admin ho nejaky rok pouzival. ◄ reagovať
FILDA čo tak toto ... hladký diesel...ziadna elektrika ...skratka nič...
◄ reagovať
Zdravím všechny diskutující. Plánuji pořízení pracovního pickupu 4x4, vyrobeného okolo roku 2000. Ryze pro pracovní účely (dřevorubec) a na myslivost. Čím jednodušší výbava, tím lepší. ◄ reagovať
cagi odporúčam L200 s ešte manuálnym - pákovým zapínaním 4x4. Spoľahlivý overený pracant. ◄ reagovať
CAGI určite nepokazis nič keď kúpiš jedno alebo druhé.... základ sú dobre gumy ... ◄ reagovať
Tak ja som kupil 3.0 V6 hladal som nejake informacie aj po roznych offroad forach ale tam to vsetci hned prerabaju a menia polovicu auta takze som sa nedozvedel informacie o beznom pouzivani na pol. ucely. ◄ reagovať
posed33, nove urcite nie, ale zase starsie ako 10 rokov by som velmi nechcel, to by naozaj muselo byt v dobrom stave. Nemienim jazdit off road kazdy den, bude to ako pracovne auto na bezne cinnosti okolo "gruntov" a polovanie, kde sa sem tam tazsiemu terenu nevyhnes. ◄ reagovať
A ohľadom runnera je to veľmi dobre auto ... jazdil som ho v ťažkom teréne a nesklamalo bol tam motor 2.4 benzin ◄ reagovať
Hilux aj L200 sú výborné auta záleží či chceš ničiť nové alebo sa bavíme o starých autách.... ◄ reagovať