dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
termovizia nocpix
ODIMON

Terénne auto pre poľovníka - diskusia

autor: riso11
pridané: 13.12.2008 22:25
zobrazení: 251 068
hlasov: 7
Každý z nás navštevuje revír na nejakom tom aute. Podľa Vás aké auto je najlepšie do hory a aké máte s ním skúsenosti???

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

dusanbe
Najlepšie je ak má človek zdravé nohy.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 41-80 z 1 117
AntonioZolli7x64
Ja pužívam Jeep XJ uz 5 rokov a veľká spokojnosť
edo332
Veľká pravda palec hore.
keke
Čím lepší tereňák, tým ďalej treba šliapať do dediny po traktor :)
Ovis
Suzuki Jimny je veľmi šikovne a priechodné auto
maty
ja mam duster zatiaľ 2 roky, 84kw, benzín 4x4, zatial spokojný
admin
MiroSR, 12.1.2018 o 12:31: O aký ročník Vitary ide? Ja mám r.v. 1997 a zdvihnuté to je na pružinách a tlmičoch o 10 cm a karoséria je od rámu zdvihnutá ešte o 8,5 cm. Pre viac info kľudne cez poštu.
admin
Esty, 1.1.2018 o 10:53 áno používame už asi 4. rok a na naše účely práca/poľovníctvo maximálna spokojnosť.
MiroSR
Je tu toho naozaj veľa možno sa budem opakovať ale má niekto skúsenosti so zdvihnutím podvozku na Suzuki Vitara ? Ak áno rád by som sa o tom informoval.
Esty
Robia ale iba dvojkolku v 4x4 sa s pohonom LPG nevyraba.Laik preco mate pocit ze s benzinom to bude komplikovane?
hyperon
nerobia duster nahodu aj original s LPG?
laik
Pre benzínovú verziu, to asi bude komplikované.
Esty
Snad sa chlapci vyjadria aj k tejto dacii duster ako su spokojny ci mali nejake problemy s autom a tak...Ja by som to prevazne pouzival na cestu cca 80% a trocha do lahkeho terenu cca 20%.Silno uvazujem o kupe novej dacie duster 2018 v benzine a potom to prerobit na LPG.
pepies
Esty roky Duster ospevuje Edu skus sa opýtať jeho myslim ze aj Admin ho nejaky rok pouzival.
Esty
Co tak dacia duster?Pouziva niekto?
cagi
Az teraz citam. Dakujem Admin za nazor.
filda
Ano, přesně něco takového. Ale bez posedu se obejdu
milos1milos
Aj využitie na iné... :)
milos1milos
A mám na tom posed aj navijak .. .. :)
milos1milos
FILDA čo tak toto ... hladký diesel...ziadna elektrika ...skratka nič...
filda
Zdravím všechny diskutující. Plánuji pořízení pracovního pickupu 4x4, vyrobeného okolo roku 2000. Ryze pro pracovní účely (dřevorubec) a na myslivost. Čím jednodušší výbava, tím lepší.
admin
cagi odporúčam L200 s ešte manuálnym - pákovým zapínaním 4x4. Spoľahlivý overený pracant.
cagi
To mi je jasne Posed:-)
posed33
CAGI určite nepokazis nič keď kúpiš jedno alebo druhé.... základ sú dobre gumy ...
zelenac
Tak ja som kupil 3.0 V6 hladal som nejake informacie aj po roznych offroad forach ale tam to vsetci hned prerabaju a menia polovicu auta takze som sa nedozvedel informacie o beznom pouzivani na pol. ucely.
cagi
posed33, nove urcite nie, ale zase starsie ako 10 rokov by som velmi nechcel, to by naozaj muselo byt v dobrom stave. Nemienim jazdit off road kazdy den, bude to ako pracovne auto na bezne cinnosti okolo "gruntov" a polovanie, kde sa sem tam tazsiemu terenu nevyhnes.
posed33
A ohľadom runnera je to veľmi dobre auto ... jazdil som ho v ťažkom teréne a nesklamalo bol tam motor 2.4 benzin
posed33
Hilux aj L200 sú výborné auta záleží či chceš ničiť nové alebo sa bavíme o starých autách....
cagi
Ktore z pick up-ov ako pracovne auto do tazsieho terenu by ste viac odporucili: Hilux alebo L200? Ktoru generaciu? Dakujem vopred.
zelenac
Zdravim, nejake skusenosti s toyotou 4runner?
skorpion71
A keby to mala byť RAV 4 a akým motorom?
Jager68
RAV ka nieje terenne auto. Zvladne toho naozaj dost.mal som ju 7 r. ale nie je to ono v terene. fajn je Jimny od Suzuki.
michalj222
A čo toyota RAV4 samozrejme staršia ?
skorpion71
Páni poprosím Vás o radu, chcem si kúpiť Suzuki Sx4 4x4 máte niekto s tým skúsenosť? nechcem to do terénu len na poľné cesty a na bežné použivanie....
Stagstalker
Pokial ti nejde o super komfort do mesta a na dlhe trasy a velke resp. vacsie rozmery auta- co je v meste skor kontraproduktivne, dobrym riesenim je aj suzuki jimny, pokial chces teda nieco aj do serioznejsieho terenu, nie na polnu cestu, kde prejde aj kia sportage. Do ceny sa zmestis a je to prevereny pracant. Nic na frajerinu, neoslni 20" diskami a mohutnostou suv, ale ak ma sluzit aj na polovnictvo, urcite nesklame.
stefa
dominikadominika Otázku si položila ľahkú, ale odpoveď na ňu je ťažká, alebo lepšie povedané nie je!!! Také autá v tej cenovej relácii sa už nevyrábajú, ak sa len neuspokojíš Dusterom, ale ver mi, v poslednej dobe som sa viezol v niekoľkých s rôznym nájazdom a nechcel by som ani jedného. To radšej ojazdené v tej cenovej relácii v dobrej kvalite.
dominikadominika
Páni poprosím vás o radu, chcem si kúpiť univerzálne auto do lesa aj do mesta, Mierny terén ale vyššiu svetlú výšku a priechodnosť v teréne . Cena nového auta max do 20000€ ale musí sa dať domontovať, naviják a prídavné svetlá + ťažné zariadenie. Ďakujem za rady
tanak
exchangehunt navijak nieje problem len Nanavara NIEJE do lesa pokial poluješ na rovine ale do lesa a kopcov nula bodov mal som strašne velke auto do lesa neprakticke ked s korbou tak HILUX alebo L200. A NAVIJAK TI STAčI Navijak CBONE WINCH Basic 3000s so syntetickým lanom, 12V
namor676
exchangehunt presne takéto úpravy robí firma v Handlovej, poradia Ti s výberom prípadne si iba kúpiš u nich naviják je to firma cbone majú tú na stránke reklamu, pozri si to tam.
exchangehunt
Zdravím, poradí niekto vhodný navijak na korbu (Nissan Navara) - pomôcka pri nakladaní ťažších kusov, ... aké uchytenie a elektrika? Ďakujem.
tanak
Automatická převodovka Spirax S2 ATF AX 10.4 litra. 7,20 EUR / 1liter mazaci plan Terracan 2.9 CRDi 4x4 (110/120kW) (DT) (2003-) odkaz
Zobrazené 41-80 z 1 117

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.