Mal som v BRNO 502 pár rokov tú istú kombináciu. Ulovil som s ňou cca 30 ks raticovej zveri ,väčšinou jelenej, ale aj zopár lanštiakov, danielčat a srncov. Dohľadával som po nej jeden jediný raz ,a to keď som chcel pripraviť svojmu mladému BHF prvú dohľadávku s durením. Strelil som 3,24 g SB polopášťom jeleničku na mäkko , bohužiaľ po 3 hodinách bola ešte natoľko vitálna , že psa dokopala a ten sa nechal odradiť. (Dodatočne som si uvedomil, že maličká gulička sa v napasených bachoroch stratí ako vo vreci s pieskom.)Takže pri zodpovednom vypracovaní rany je aj tento guľový kaliber úplne dostačujúci. Ku koncu som používal na raticovú zver 3,24 g SB celoplášť , ktorý keďže je krátky s ťažiskom vzadu, po vniknutí do tela zveri sa hneď otočil,čiže bol dostatočne ranivý , pritom zver dosť spoľahlivo prestreľoval. V výstrel mal veľkosť cca vtedajšej päťkoruny (dnes cca 2 Eurovka).Dané hlavne som predal, keďže ma kamarát obdaril hlavňami .243 Win./12 , s ktorými som mal tiež len dobré skúsenosti.