Paci sa mi, ze si sa zaujimal, pochyboval, pytal sa, „naliehal“. Nepaci sa mi ale, ze si vec nedoviedol do konca s tym policajtom. Co Ti v tom branilo, aby si sa ho slusnou, pokojnou formou, mozno trochu „zaobalenou“ formou s neironickym usmevom a farbou hlasu definitivne opytal, nech Ti ukaze prislusny „zakon“ na ktory sa odvolaval ? Ps- ale bude z Teba nieco ked budes dorazny slusny a pokojny, uvazujes, lebo niektori ludia nevedia pouzivat samostatne rozum a daju sa odbyť aj vtedy, ked maju pravdu a to kdekolvek na uradoch. Podla mna Ti mal vystavit kartu zbrane na pockanie, dava to zmysel, ma to logiku, ale je to len moj nazor. Vec si preto este riadne prever a ak mas pravdu, tomu policajtovi by som to urcite kamaratskou formou povedal. Aby pre buducnost vedel, ze nie si hlupy a pochopil, ze si slusny, ale ked sa nahnevas, moze byt aj zle. Inac ja mam velmi dobre skusenosti so spravnym oddelenim – oddelenim zbrani a streliva – policajtmi. Ani raz za zivota sa mi nevyskytol ziadny problem, vzdy ustretovost, odbornost, profesionalita, dakujem.