dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Pietne spomienky na poľovníkov - diskusia

autor: MMasska
pridané: 26.8.2015 18:48
zobrazení: 18 769
hlasov: 5
Diskusia založená na tiché spomienky na kamarátov poľovníkov , ktori nas opustili.
" Polujte naďalej v nebeských horách , než sa znova stretneme."

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

yegi
Rád by som si uctil tichou spomienkou pamiatku,dnes tragicky zosnulej našej kolegyne poľovníčky,psíčkarky Dady Krausovej.Česť jej pamiake, a nezabúdame.Hoci som ju nepoznal,a nedokážem si predstaviť bolesť blízkych z jej straty,úprimnú sústrasť za nás všetkých psíčkarov im kondolujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 41-67 z 67
goret
Reakcia na príspevok od 650525, 11.11.2018 o 21:31
Ako vodič poľovného psa si zároveň dovolím poprosiť všetkých kolegov, nech Dadina smrť je výstrahou aj pre nás: nevšímajme si len miesta dopadu zveri a čo robia naše psy, ale dávajme pozor aj na strelcov. Dada, odpočívaj v pokoji.
650525
Na spoločnej poĺovačke si Dadu Kravsovú uctíme munutou ticha a vystrelíme salvu na jej pamiatku!Nech táto strašná udalosť je výstrahou pre poĺovníkov ,aby dodržiavali predpisy a zachovali si chladnú hlavu. Nech Svätý Hubert a Diana pomóžu blízkym zmierniť ich veĺký žiaĺ.Nech odpočíva v pokoji!!!
HUGO09
Ťiež sa pripájam hoci som ťa nepoznal Dadka koníčka sme mali spoločného nech ti je zem ľahká odpočívaj v pokoji ,úprimnú sústrasť prajem najbližším...
hubert2012
Nech odpočíva v pokoji....
yegi
Rád by som si uctil tichou spomienkou pamiatku,dnes tragicky zosnulej našej kolegyne poľovníčky,psíčkarky Dady Krausovej.Česť jej pamiake, a nezabúdame.Hoci som ju nepoznal,a nedokážem si predstaviť bolesť blízkych z jej straty,úprimnú sústrasť za nás všetkých psíčkarov im kondolujem.
lubenko
Veru hej,chýbá.
jaro1
Jaromír Pavlorek, všetko najlepšie k Tvojmu sviatku menin, chýbaš nám tu, pozdravujeme Ťa tam hore!
kuzmican
Dňa 16.6.2017 nás navždy opustil bývalý dlhoročný predseda OkO SPZ Topoľčany Stanislav Boldiš , tí ktorí ste ho poznali venujte mu tichú spomienku
pavian
Dedo Vidlička už loví so svojimi hafanmi... Česť jeho pamiatke! odkaz
jaro1
Jaromir, pri prilezitosti sviatku menin na Teba spominam a posielam Ti tam hore pozdrav.
Taras
Česť Tvojej pamiatke.Tvoje komentáre a názory nám budú chýbať. Odpočívaj v pokoji.
hubert2012
Drahý priateľ Jaro, chcem sa Ti poďakovať za všetko, čo si spravil pre nás, poľovníkov..Česť Tvojej pamiatke...
namreh
Kto tu teraz bude poukazovat na neprávosti?? Som rád že som mal možnost s Tebou diskutovat. Čest tvojej pamiatke.
yegi
Jaro,budeš nám chýbať.Česť Tvojej pamiatke.
IvanPB
Jaro, odpočívaj v tých večných loviskach. Rád som Ta poznal... Budú mi tu chýbať Tvoje komentáre na tejto stránke...
astronom
česť tvojej pamiatke Jaro.
xwolf
Ďakujem, že sme sa poznali. Česť jeho pamiatke.
lanus
Jarko česť Tvojej pamiatke,odpočívaj v pokoji;budeš nám chýbať !!!
tibor112
...bude nám tu chybať,škoda ho.Ćesť jeho pamiatke.
jaro1
Jaromir, cest Tvojej pamiatke !!!odkaz
jaro1
Umrtie - Jaromir Pavlorek, cest Tvojej pamiatke!!! Odpocinutie večne daj mu pane a svetlo večné nech mu svieti naveky.Amen.
lrentka
„Keby ste niekedy radu potrebovali, len s láskou si na mňa spomeňte, budem žiť s Vami aj naďalej a budem bdieť nad Vašim každým krokom.“ PZ Háj Vavrečka s hlbokým zármutkom oznamuje poľovníckej verejnosti, že nás náhle, nečakane dňa 28. decembra 2015 v 68 roku života opustil dobrý kamarát poľovný hospodár nášho združenia Milan Medžo. Kto ste ho poznali, venujte mu tichú spomienku. Česť jeho pamiatke. S úctou spomínajú kamaráti poľovníci.
binka
S Majom jsem se potkal jen třikrát v životě. I tak mne tato zpráva hodně zarmoutila. Ať má lehké polovnické nebe.
astronom
Snáď už našiel ten pokoj, ktorý tak dlho Majo hľadal.. Úprimnú sústrasť rodine. Vajanský toto je spomienka na kolegu. Myslím si že takáto agitácia sem nepatrí.
tibor112
...škoda tak mladého kolegu,česť jeho pamiatke.
lubenko
ticha vzpomienka - v nedelu nás navždy opustil náš kamarát,dobrý polovník a milovník prírody Marek Porubän alias thomas3789 kto ste ho poznali venujte mu tichu vzpomieku
KATAKLYSM
Dňa 26.Decembra 2013 nás opustil, náš priateľ poľovník, dlhoročný člen a tajomník Poľovníckeho združenia Krasno PETER ZÁTEK. Za jeho obetavú a úprimnú prácu v poľovníckom združení mu úprimne Ďakujeme! Kto ste ho poznali venujte čestnému, úprimnému, obetavému a pracovitému priateľovi tichú spomienku. Česť jeho pamiatke!Posledné Lesu a Lovu Zdar od priateľov poľovníkov Poľovníckeho združenia Krasno.
Zobrazené 41-67 z 67

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.