dnes je pondelok,  16. marec 2026,  meniny má Boleslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:59,  dnes západ slnka: 17:49
termovizia nocpix
ODIMON

Pietne spomienky na poľovníkov - diskusia

autor: MMasska
pridané: 26.8.2015 18:48
zobrazení: 16 428
hlasov: 5
Diskusia založená na tiché spomienky na kamarátov poľovníkov , ktori nas opustili.
" Polujte naďalej v nebeských horách , než sa znova stretneme."

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

yegi
Rád by som si uctil tichou spomienkou pamiatku,dnes tragicky zosnulej našej kolegyne poľovníčky,psíčkarky Dady Krausovej.Česť jej pamiake, a nezabúdame.Hoci som ju nepoznal,a nedokážem si predstaviť bolesť blízkych z jej straty,úprimnú sústrasť za nás všetkých psíčkarov im kondolujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 67
laco11
Zapáľme sviečku za poľovníkov, lesníkov, hájnikov a všetkých, čo celý život žili pre les a zver. Nech ich svetlo sviečky sprevádza tam hore, kde sa les nikdy nekončí a večný pokoj vládne v každom tieni.
premvadasz
Rudi budeš nám strašne chýbať... Odpočívaj v pokoji
dede
Reakcia na príspevok od MMasska, 10.7.2024 o 13:34
Rudolf bolo mi cťou Ťa spoznať v r. 2010, odpočívaj v pokoji kamarát...
MMasska
Je mi to veľmi ľúto priateľu
laco11
Včera nás opustil bývalý spolupracovník, kamarát, poľovník Ľubomír Helinger vo veku nedožitých 65 rokov. Česť Tvojej pamiatke.
spanik
Dnes do rána nás opustil kamarát Vladimír Slivka alias Dedo 46 Vladko Česť tvojej pamiatke.
spanik
Česť jeho pamiatke, nech odpočíva v pokoji.
dede
Ivan ( Godi ) česť Tvojej pamiatke. Bolo mi cťou Ťa spoznať na prvom stretnutí ešte PID.
MMasska
Godi bol si Pan fotograf bolo mi cťou
admin
Navždy nás opustil fotograf pán Ivan Godál alias godi. Česť jeho pamiatke.
laco11
... dnes 16.11.2023 dotĺklo srdce priateľa, poľovníka MUDr. Jozefa Weinera vo veku 75 rokov. Česť jeho pamiatke.
laco11
... dnes 21.04.2022 uplynulo dvanásť rokov čo dotĺklo šľachetné srdce velikána slovenského poľovníctva a lesníctva, majstra hovoreného a písaného slova Ing. Igora Mráza (horár Sever). Tí čo sme ho poznali nezabudneme.
rys2
Casto ho spominal aj nebohy Judr. Juraj Baričák, /zomrel 23.juna vo veku 62 rokov/. Jurajovi vyslovujem obrovske vdaka za ludskost a ferovost, nech odpociva v pokoji a nech svetlo vecne svieti mu!
laco11
..... včera by sa bol Ing. Igor MRÁZ "horár Sever" dožil sedemdesiat rokov.
rys2
Ja som ho sice osobne nepoznal, ale viem sa vcitit do bolesti kolegov, ktori ho poznali. Nech svetlo vecne svieti mu!
Hekler
škoda... už nedáme reč o všetkom čomu Karol rozumel (a bolo toho veľa) odišiel nečakane a veľmi skoro, česť jeho pamiatke
laco11
S hlbokým zármutkom oznamujem poľovníckej verejnosti, že dňa 28.03.2021 nás vo veku nedožitých 70 rokov opustil môj konškolák s poľovníckeho kurzu PhDr. Karol KLEIMANN poľovník a priateľ. Kto ste ho poznali venujte mu tichú spomienku.
Hekler
česť jeho pamiatke
laco11
S hlbokým zármutkom oznamujem lesníckej a poľovníckej verejnosti, že dňa 20.04.2021 nás vo veku 73 rokov opustil lesník, poľovník a priateľ Ing. Stanislav GOGA, CSc. Česť Tvojej pamiatke.
laco11
Dnes si pripomíname jedenásť rokov od odchodu do lesníckeho a poľovníckeho neba Ing. Igora Mráza, zanieteného lesníckeho profesionála, milovníka prírody a majstra pera poľovníckej poézie a prózy. Venujme mu tichú spomienku a zapáľme virtuálnu sviečku na jeho pamiatku.
simon16
S hlbokým zármutkom v srdci Vám oznamujeme, že dňa 15.04.2021 nás navždy opustil náš poľovnícky priateľ a dlhoročný predseda PRgO a POkO SPZ Poprad a vedúci kancelárie OPK Poprad Ing. Andrej Jabrocký. Andrej, za všetko čo si pre poľovníctvo v Podtatranskom regióne urobil ti srdečne ďakujeme. Odpočívaj v pokoji a nech ti večne spievajú lesy , ktoré si tak miloval! Česť tvojej pamiatke! Kto ste Andreja poznali venujte mu tichú spomienku.
ewka50
Reakcia na príspevok od zajackar, 23.3.2021 o 21:12
ktorý ste poznali Juraja,venujte mu tichú spomienku ... Rodinke úprimnú sústrasť
zajackar
Česť Tvojej pamiatke Juraj
rys2
Jaromir Pavlorek, /apple - papo/ nezabudame.Vsetko najlepsie k Tvojmu sviatku menin Ti zelame a pozdravujeme Ťa tam hore.
Slon
Braňo odpočívaj v pokoji.
LubosBA
Zbohom kamarát. Úprimnú sústrasť najbližším. Zatiaľ to vyzará tak že Branečkovi zlyhalo srdce. Skonal v spánku. Bude veľmi chýbať.
binka
Čest jeho památce
pavian
Mal som možnosť sa s ním osobne zoznámiť pred 2 týždňami. Dobrý chlap a odborník s priateľskou povahou. Odpočívaj v pokoji...
Jeger
Chlapi čo sa stalo? Veď to bol chlap ako hora. Nech odpočíva v pokoji.
yegi
RIP
spanik
Reakcia na príspevok od mano1, 10.3.2019 o 8:14
Braňo,odpočívaj v pokoji.
nivo
Reakcia na príspevok od mano1, 10.3.2019 o 8:14
RIP
mano1
.
Belson
Reakcia na príspevok od patrikseven, 23.2.2019 o 21:07
Nech je Rasťovi zem tokajská ľahká. RIP.
patrikseven
Dňa 20.2.2019 nás navždy opustil veĺký milovník prírody,poĺovníctva a hlavne vynikajúci trúbač a vždy usmiatý kamarát Rastislav Uporský,ktorý ste ho poznali venujte mu tichú spomienku..
jaro1
Jaromir Pavlorek, vsetko najlepsie Ti zelame k Tvojmu sviatku menin a pozdravujeme Ťa tam hore.
goret
Reakcia na príspevok od tanak, 17.12.2018 o 16:41
to nebola klasika v revíri, ale vypúšťané bažanty
tanak
Jager68, Ved sa to stalo na polovacke na drobnu ? ak si dobre pamätám.
Jager68
Spolocne polovacky okrem polovaciek na drobnu zver treba zakazat...
Taras
Mne pred 8-mimi rokmi stačilo ako so zbraňou na spločnej poľovačke manipuloval tiež poľovník, ktorý dostal poľovný lístok darom od podnikateľa a odvtedy som radšej z PZ odišiel a spoločných poľovačiek sa nezučastňujem hoci som chovateľom a venujem sa výcviku poľovných psov. Dada odpočívaj v pokoji.
Zobrazené 1-40 z 67

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.