dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Hľadám PZ - diskusia

autor: Riki
pridané: 16.9.2008 19:53
zobrazení: 21 638
hlasov: 0
Chcel by som sa stať členom PZ v blízkosti Košíc, ale žiadne nepoznám. Vie mi niekto poradiť???

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 81-103 z 103
Riki
Skúšal som už rodinu aj známych, ale nikto koho poznám nie je dosť vplyvný nato, aby mi vybavil miesto v nejakom PZ. Veď preto je aj táto diskusia. Dúfam že Vaše rady mi aspoň trochu pomôžu a ďakujem za ne.
Riki
Môj najväčší problém je, že nemám tú správnu povahu nato aby som sa niekomu tlačil do riti a nepoznám tú správnu riť, ktorá by ma do PZ vedela dostať.
orol
Súhlas, je to tak, teda s tým hlasovaním. V tom druhom mi moja česť a hrdosť nedovoľuje zaoberať sa rektálnym alpinizmom!!! Také veci som nikdy nerobil a ani robiť nebudem!!! Ani za cenu prípadných výhod pre mňa!!!
riso11
tak aj takto ale možnože i inak vieš niekam už dôjde =D
Edu
Obyčajne sa hlasuje tajne . Aby nikto nevidel čo sme za hajzlov pokrivených . Druhý význam to má že ten čo Ti hlas nedá ti pekne príde požalovať na toho čo Ti ho dal že za teba nehlasoval :) Nuž aj toto je výsledok a politika v PZ na Slovensku . Osobne nemám problém vyjadriť sa verejne nie sa ako úchylak schovavať za tajné hlasovanie . Podobne nemám problém sa prezentovať svojím menom na nete a niesť zodpovednosť nie ako virtuálna osoba za svoje konanie a slová či v dobrom alebo zlom .
Edu
Orol len cez riť a rektální aplpinizmus vedie cesta do PZ prajem veľa zdaru :)
orol
:-))))D
orol
riso11, tým si chcel povedať, že aj tak sa dostane do riti a nie do združenia? Či ako to myslíš.
riso11
No ale ved dakde sa uz dopracujes Riki
Edu
Pri priemernej cene 1 000 000 sk za Ha by tento revír stál miliardu :))) Musel by mať však prirodzenú hranicu /rieka atd / nemohol by to byť revír horský atd . Toho pacienta by som rád videl čo by dal miliardu za revír a ešte by som rád videl ako by to legislatívne vykúpil od všetkých vlastníkov :))
Riki ja ti poradím iný spôsob : Tlač sa členom do prdele ,uplácaj ich pros lebo len oni sú vyvolený rozhodnuť či Ty poľovať budeš alebo nebudeš ! Určite ťa to bude stať menej ako miliardu . Treba sa zmieriť s tým ,že takto to proste je 60 rokov a vypadá to tak ,že to tak zostane i nadalej .
Edu
solimkenaj Ty poznáš taký revír na Slovensku kde by si niekto kúpil 1000ha za účelom aby si tam urobil poľovný revír ???
Riki
Už som nad tým uvažoval a nieje to zlý nápad len kde na to vziať.
posed33
riki je to uplne jednoduche kup si 1000 HA a mozes ho mat aj sam !!!
Riki
Aj keby sa dajaký strelil alebo stratil v lese určite má veľa príbuzných, ktorý ho radi nahradia :D Ale diki za rady
riso11
Riki choď na Fakultu veteriny napáľ tam do niekoho trochu olova alebo zaveď niekoho z veteriny do stredu lesa nechaj ho tam samého a možno sa už nenájde.. =D ale nieže to vezmeš vážne!
Culko
Musis pockat kym sa streli nejaky paprdak do zadku.
riso11
suhlasim s gabrielSO
Riki
Ja viem veď v Košiciach je vraj okolo 500 poľovníkov čo nemajú revír, ale dajak sa do združenia musí dať dostať.
bodo1948
Tak,tak ak nenáš veľa lóve,alebo dobrých známych,prípadne pozemky,urbár budeš to mať sakrametsky ťažké,a ako pozerám Košice-pri veľkých mestách tohto typu duplom.Ale som ťa potešil,čo.Bohužial taká je realita.Ja som mal šťastie do 3 mesiacov od vydania poľ.lístka som bol v združení,nemám ani lóve na rozhadzovanie,ani pozemky,ale poznal som tých správnych ľudí,a predtým som si spravil na seba predvolebnú kampaň,no nevyhral som na 100%.Do revíru mám 80km,ale čo už,nemože byť všetko ružové,želám veľa šťastia......Boďo
gabrielSO
Riki, nájsť voľné miesto v pz, je ako hľadať ihlu v kope sena.
Riki
Spýtal som sa a veľmi mi to nepomohlo. Čo tak nejaké konkrétne PZ kde by ešte prijali niekoho medzi seba?
Riki
diki
gabrielSO
Spýtaj sa na OKo -Ke,mesto alebo Ke vidiek,tam sú všetky registrované pz a ich sídla a že sa chceš stať členom to je pekné , držím Ti palce.
Zobrazené 81-103 z 103

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.