dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Všetko čo sa týka Bavorských a Hanoverskych farbiarov - diskusia

autor: max
pridané: 25.7.2008 22:13
zobrazení: 33 863
hlasov: 0

Všetko čo sa týka bavorského a hanoverského farbiara. Vaše rady postrehy a skúsenosti s týmto plemenom

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

mlsrb
Ahoj na toto môžeš dostať len takuto odpoved,ostrosť je povahová vlastnosť psa a je jedno akého plemena vždy záleží na konkrétnom jedincovi.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 281-294 z 294
paprik6
Príspevok presunutý z diskusie hanoversky farbiar (autor: peto593).
jasne ze da len treba chciet
max
dakujem Vam, vzdy sa necham rad poucit od niekoho, kto ma skusenosti a najma ak su jeho vlastne!
alfa
Súhlasím s chlapmi. Chovám farbiare cez 20 rokov na Orave. Pri -15 až 20 som šteňa do 1 roka bral dnu. Staršie majú zateplenú a vystlanú búdu, je im v pohode. Len krmiť a piť im dávam v kotolni aby im nezmrzli uši a samozrejme voda. Už nie sú zimy okolo -30, takže nemaj žiadne obavy. Vtedy som psa dal na noc do /šopy/, kde si spravil tunel do sena a bolo mu ako v starej izbe.
janvan
Ahoj starší bavorský farbiar vydrží aj silnejšie zimy okolo - 20 vonku aj v noci, len šteňa do jedného roka by som nenechával vonku keď je zima a sú mrazy môže to mať vplyv na jeho rast.
vlado59
Súhlasim s forte pri mraze pod -15 ide môj farbiar v noci dnu. Takto mi poradil starý chovateľ farbiarov z Liptova.
forte
Cau. Bavorsky farbiar v zateplenej a nie velkej bude pri dobrej strave vydrzi aj vacsie zimy. Je len na tebe,ci psa pri -20 nechas vonku.
Cilan
admin, toto by si mohol spojit s temou hanoversky farbiar v praxi
paprik6
no to je skoda
kasari
Hanoveráka mám, ale protože je to můj první barvář ( předtím jsem měl honiče), těžko radit. Navíc já měl zrovna tu smůlu, že jsem si vybral štěně se srdeční vadou a hysterickými záchvaty. Bohužel, to zjistíš až po čase. Takže pár dohledávek mám, i pěkných, ale braka makala líp.
paprik6
no dakujem takze ty mas tiez hanovercana a nevies nejake rady z praxe a si spokojny s tou rasou
kasari
nech ho a uvidíš. 9 týdnů je strašně málo na zjištění, co bude dál. Počkej minimálně do doby, než se mu vymění všechny zoubky za trvalý chrup...
paprik6
no dufam ye ho to odnaucim
kasari
Jestli budeš mít " štěstí" jako já, bude to dělat ještě ve 3 letech. Můžeš předpokládat, že bude nadměrně temperamentní až hysterický. Ale jinak jsou to super psi, ochotní a pracovití. Horidoo
paprik6
hanoversky farbiar - ja sa chcem opytat mam 9tyzdnoveho hanover farbiara a kuse jak divi a vsetko bere do papuli je to normalne v jeho veku
Zobrazené 281-294 z 294

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.