Všetko čo sa týka bavorského a hanoverského farbiara. Vaše rady postrehy a skúsenosti s týmto plemenom
Ahoj na toto môžeš dostať len takuto odpoved,ostrosť je povahová vlastnosť psa a je jedno akého plemena vždy záleží na konkrétnom jedincovi.
Reakcia na príspevok od Rammstein0, 11.5.2018 o 14:43 :
Jedná sa o syntetickú moč. TAk tú asi na raticiach v pachových žlazách zver nemá. Zameraj sa skôr na poslušnosť a základný výcvik ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Rammstein0, 18.5.2018 o 20:35 :
Nechcem Ťa sklamať , ale to, že šťeňa hlási zhod nie je nič neuveriteľné. Skôr je to bežná vec. Šteňa hlási buď zo strachu pred niečím novým,nepoznaným alebo jednoducho z hravosti a radosti zo života. Hlási v tom veku takmer všetko.Úspech bude, keď mu to ostane. Ja Vám to obom prajem... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od balanda, 15.5.2018 o 5:59 :
Ďakujem za radu. Už sa podaril aj prvý kontakt s vysokou a od vtedy sama začala hlásiť zhod, čo má na hranie. Na také malé stena neuveriteľné. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Rammstein0, 11.5.2018 o 14:43 :
Nazdar, ja by som to skôr riešil vodením do hory. Ak ho sem tam pustíš prebehnúť zoznámi sa s pachom zveri úplne prirodzenou cestou. Farbiara netreba veľa učiť, treba ho len často brat do revíru ◄ reagovať
Ahojte, poprosil by som o radu ohľadom zoznamovania 3 mes. šteňaťa HF s pachom jelenej zveri. Kedže aktuálne nedisponujem raticami alebo kožou z jeleňa, premýšľam ako šteniatku vytvoriť podmienky pre zoznámenie s pachom. Našiel som prípravok syntetického pachu: odkaz Má s tým niekto skúsenosti? Prípadne ako ste začínali zoznamovať šteniatko s jelením pachom? ◄ reagovať
No s Pánom Bohom nelen kopova doješkať ale už aj farbiara zbohom zdravy rozum aj slovenska kynologia ◄ reagovať
Na Slovensku je všetko možné, keď ti dajú technický preukaz na kradnuté auto, tak so psom problém nebudú mať, za úplatok určite, na kravskú p... sa tento svet obracia ◄ reagovať