goret, poprosím ťa o jedno: ak nechceš seriozne písať, tak aspoň nepíš hlúposti: prezident nie je štatutár, jedno z druhého nevyplýva. rozumiem ti, že sa ti nepáči, keď ti niekto šahá na šľachtické božstvá, no bohužiaľ pre všetkých ostatných sú len podvodníci. koľkokrát si mohol dať argument, že si niekto niečo vymýšľa, ale ty len vždy od témy, nedokážeš stráviť, že si sa nechal aj ty podviesť. alebo neviem ako ináč to vnímaš. a ak sa má o niečom diskutovať, tak sa zakaždým snažíš diskusiu znemožniť. vypisuješ hlúposti, mám dojem že len preto, aby si znechutil ostatných a snažíš sa dráždiť. nuž, je ti to vlastné a akosi tu už s tým rátam. príklad tvojho vnímania: 7.11.2013 o 13:11 ... to si ani nezaslúži komentár. alebo aspoň maličký: ak niekto bere mzdu za niečo, o čom nemá ani tušenie a neovláda ani zákon, tak je mi jedno, čí je otec. ale všimnite si, ako to goretko hrá na city.... alebo priam geniálny: "Povinné členstvo v SPK je odmietané hlavne skrz členské poplatky do komory" súdruhovi uniklo, že komora je podvod, že je protiústavná, že stanovy ukladajú pvinnosti štátnej exekutíve, dokonca súdnej moci. stanovy akejsi smradľavej, podvodníckej komory, ktorú zo zákona tvorila organizácia, ktorá dodnes nie je poľovníckou.... čítate dobre, priatelia, nemýlim sa ani o písmenko! goretovi nevadí betprávie a nezákonnosť, ale určí, že SPK je odmietané kvôli poplatkom! kašlem naň, pred nami sú vážnejšie veci: novela zákona. doteraz mi prišli nejaké podnety, vospolok k veci a ďakujem za ne. no pokiaľ mi pamať dobre slúži, tak vo viacerých témach boli nejaké námety aj k veci... poprosím, oprášte pamať a sem s nimi. ak je šanca veci pomôcť, tak pomôžme. nemôžem nič sľubovať o ich osude, ale spravme aspoň to, čo môžeme. a ak sa bude dať, tak skúsme porozmýšľať, či sa nestretneme pri prejednávaní v alebo pred parlamentom. tu sa predsa nejedná o nejakú jednu organizáciu s nejakým názorom, ale o záujmy slušných ľudí, pre ktorých je poľovníctvo čosi viac. ...............ďakujem, jaro pavlorek