no výborne! ale pekné! rozumiem, že ti vadí, ak sa spomenie nelegálnosť... ohrozuje to jedine tak mrazák tých, čo nemajú chrbtovej kosti. a slová o križiakovi... nuž pekné, keby to nebolo vážne, tak sa aj pobavím. no zas sa vrtíš, nevyjadril si sa, čo ideš robiť s vlastnou nelegalitou, keď ťa zas trápi niekto iný. to tu napíš, a nie zas hodnotenie iných! o bezpráví, nezákonnosti je to tu celé! a na takýchto základoch nás "zastupujú" a "v našom mene" vystupujú ľudia, ktorí sú tam podvodne! čo tu pletieš do toho mňa? ja len uverejňujem fakty. nepáčia sa ti? vidím, že nie. ale to nie je môj problém. je mi ľúto... a prezentácia poľovníctva? v priamom prenose! len čítaj skvelého zamestnanca, ako prezentuje, ak zrovna neloví v nelegálne získanom revíri na neexistujúcu osobu. aj so svojim zamestnávateľom! či sa tešíš, že pozvú aj teba, kedže tvoje členské príspevky sú tam tiež? ale to len rýpem, tomu ani ja neverím, že by si sa takého niečoho dopustil. stačí, že si v rovnakej právnej situácii vo svojom revíri. a ku tým 61 rokom: aj ja mám svoje slabšie chvilky. ono to bude aj frustráciu zo skutočnosti, že koľkí slušní ľudia to tu čítajú a boja sa vyjadriť. a niektorí ani netušia o čom to tu meleme. ale tých je len pár. no ten strach je u mnohých. lebo na strachu je vybudovaná celá komora. strachu a bezpráví. poznáš tú definíciu z TZ o organizovanej skupine, konajúcej pre.... myslím, že hej. a tiež preto, lebo sa to tu číta aj na spz, aj na komore. a tí zas kádrujú a pripomínajú... a trestajú... no a vieš ty vôbec, že každý trest, každý jeden je podvodným konaním za účelom dosahovania nezákonného zisku , zastrašovania a porušovaním práv členov? ja viem že to vieš, len ťa skúšam. ale koľkí zaplatia celí radi, že im nezobrali papiere, alebo nepýtali viac peňazí. vidíš, to sú tí dobrí! ozaj, tak ma napadá, kto platí vrcholový aparát spz? pozbieraj odvahu a povedz. a tiež povedz aj z čoho. ďakujem, že si to doteraz správne pochopil ako priateľskú konverzáciu. a na zlepšenie nálady čosi pridám