Tak prepáčte Mr. lubenko, napísal to Wolfhunter, ale to na veci nič nemení. Za to mi ale do debilov nadávať nemusíte, stačilo ma upozorniť, že som sa pomýlil. Wolfhunter: Je úplne jedno, či má svorka 5 alebo 11 členov. Hovoriť o decimovaní zveri je nezmysel. Dôležité je, koľko má svorka členov v dlhodobom priemere, povedzme za 10 rokov, lebo počet členov svorky sa každý rok mení. Sú tu zástrely, úhyny, pytliaci. 11 členná svorka sa môže za 5 rokov scvrknúť na 4 alebo 5 vlkov pri dnešnom spôsobe lovu. Jeden poľovný revír je príliš malá plocha vzhľadom na veľkosť teritória jednej vlčej svorky. Preto sa často mylne usudzuje, že ak sa svorka nasťahuje do poľovného revíru a zver odtiaľ zrazu zmizne, že ju zdecimovali vlci. To je jednoducho blud. Tie kopytníky sa jednoducho odsťahovali inde, do iného revíru a keď sa vlci premiestnia v rámci svojho teritória do iného revíru, tak sa kopytníky vrátia späť. Tohto roku je veľa diviačej zveri, lebo bol rok bohatý na bukvice. Je ich toľko tých diviačikov a lanštiakov, že by to vystačilo aj pre regiment vlkov. Hovoriť o decimovaní zveri vlkmi je teda zo všetkých vyššie vymenovaných dôvodov nezmysel.