Takže trafená hus zase zagágala.Vzťahovačná reakcia typická pre egocentrikov a narcisov...Nikoho okrem p.Stoklasu som priamo neoslovil ,napriek tomu bol som tým gágavým menovite napadnutý. Môžem každého ubezpečiť, že pokiaľ moje príspevky prestanú dostávať hlasy, v tom prípade nebudem mať problém z tejto diskusie vycúvať.Lebo ak si to niekto nevšimol tak je to už "diskusia" jedného až dvoch (zrejme s "patentovaným" rozumom) proti nám všetkým, akože "blbcom"...Lenže tá doba , keď väčšina musela zo strachu pred násilnou menšinou držať hubu a krok už pominula.Len ak by sa Brusel začať správať ako KSČ ,a to by už hádam bolo pre 21.storočie silné kafe...A len tak na okraj ,všimli ste si ,že zrazu už nie je problém , s tým aby sa vlk lovil. Ale chyba lávky - podmienka je monitoring ,čiže evidentne zase len Money,Money,Money.Pre "ekologických" parazitov dnešnej doby typický to znak . Pre zaujímavosť odcitujem známeho českého poľovníckeho odborníka Ing.Petra Ziegrossera z jeho článku v Myslivosti 2/2017 o zákaze lovu vlka a medveďa v Rumunsku ,kde o.i.kritizuje pasivitu ČMMJ v otázke ochrany a lovu veľkých šeliem .Cit.:"JE ROZUMNÉ JEZDIT PYTLAČIT MEDVĚDY A VLKY NA SLOVENSKO ? JE ROZUMNÉ PYTLAČIT U NÁS RYSA A NESNAŽIT SE O POVOLENÍ OFICIÁLNÍHO LOVU ? JE ROZUMNÉ POČÍTAT S TÍM ,ŽE BRZY BUDEME PYTLAČIT VLKY ? ",kon.cit.Veľmi dobrý článok ,odporúčam do pozornosti ... Pre p.Stoklasu - tie informácie o skutočnom postoji Ing.Mičuru voči lovu vlka mám od veľmi váženého oravského lesníka a poľovníka , ktorý s Ing.Mičurom pracoval dosť dlhé obdobie (meno Vám môžem zaslať poštou, ale podľa mňa veľmi dobre viete o koho sa jedná,nežije od Or.Veselého ďaleko...)