Príspevok presunutý z diskusie Remington 700 (autor: jancigas).
jde jenom o to jak na to nahlížíme.......vždy je něco lepší..píšeš HOWA,TIKKA,-lepší..jo určitě máš pravdu,ale v tom se ztrácím, v té poentě..otázky (aké máte skúsenosti?oplatí sa?)samozřejmě preference výrobců budou vždy jinde než preference samotných uživatelů,.někdo je spokojený,někdo zklamaný, já to beru jenom podle konečný spokejennosti uživatele.........dodnes jsou mezi náma lovci(a není jich málo)...kteří loví starými ZH,KK,MAUSER a tyto zbraně si chválí a ctí si je... samozřejmě s pohledu trhu ,zpracování,funkčnosti,poruchovosti,líbivost ti tady víjmenuju jiných 20 zbraní a výrobců které jsou lepší než tyto co jsem uvedl..........ale o to tady přece právě vůbec nejde...při dnešních možnostech a přesiceném a zasypaném trhu, zbraní všech možných výrobců a ráží bude vždycky něco lepší...tomu se prostě neubráníme,myslím si jenom že ta 700- stovka nebude špatná zbrań... vždy určitě bude nějaká lepší to máš pravdu,ale záleží z jakého pohledu lepší, v čem?stejně je to jenom nakonec nástroj který používáme. a hlavním faktorem úspěchu a neúspěchu v lovu jsme mi samotní a jestli lovím starým ZH nebo krieghoffem za 10 000 euro je ve finále jedno...jinak se omlouvám už jsem se dostal na jinou stranu řeky...to už je zjiného soudku,ale jinak peter1985 všechno dobrý!!!!