dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

poľovnícke vtipy - diskusia

autor: 54frencis
pridané: 3.4.2013 13:28
zobrazení: 64 575
hlasov: 4

Nedali by ste niekto nejaké dobré vtipy s poľovníckou tematikou ? :)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

gabriel8
Na hodine občianskej náuky sa učiteľ pýta žiakov, že ako si ctia nášho premiera? prihlási sa Hanka.. ja si ho dám vytetovať na prsia. -Prečo na prsia??? -keď budem rásť aj prsia mi porastú a tým pádom aj pán premier bude väčší. prihlási sa Janko...ja si ho dám vytetovať na bicepsy -prečo Janko? pýta sa učiteľ -Keď budem tvrdo cvičiť, mi aj bicepsy porastú, tým pádom aj pán premiér porastie. z poslednej rady sa hlási Móriczko.. - a ty Móricko???? ......ja si ho dám vytetovať na k.k.ta... .....a prečo tam Móriczko????? ......Buď pôjde do p.č., alebo bude vysieť...........
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 161-172 z 172
darinka
V rodine kynológa sa narodili trojčatá. V pôrodnici ich priniesli ukázať štastnému otcovi, ten ich chvíľu pozorne prezerá a potom hovorí: “Toho stredného nechajte.”
54frencis
:)
Mysho22
"Karle, žiješ?" "Ano." "Pepo, žiješ." "Jo." "Díky Bohu, vypadá to, že jsem konečně trefil divočáka!"
sipik
Rozprávajú sa traja poľovníci, ktorý z nich má šikovnejšieho psa. Prvý hovorí: Môj pes je taký šikovný, že ja len vystrelím na kačicu a on už presne vie, kam dopadne, uteká a donesie mi ju. Druhý poľovník vraví: To je nič. Ja ešte ani nevystrelím a on už vie, kam dopadne kačica. Uteká tam a donesie ju. Tretí poľovník sa len uškŕňa a vraví: To nič nie je. Ja so sebou ani nemusím nosiť pušku. Chytím psa za chvost, roztočím ho, hodím. On chytí kačicu vo vzduch a prinesie mi ju. Tí dvaja sa čudujú a chcú to vidieť. Tak tretí poľovník chytí psa, roztočí ho a hodí. Medzitým sa na lúke pasie krava s teliatkom. Teľa zbadá psa a vraví: Aha mama, tam letí pes. Krava na to: Hmm, dobrá tráva, čo?
borgeo
kakavko :-)
kakavko
Poľovníci chvália svojich psov: "Minule som vyšiel na poľovačku a zistil som, že som zabudol náboje. Dal som psovi oňuchať pušku a on mi z domu doniesol náboje." "Ja som si raz zabudol pušku. Dal som svojmu psovi oňuchat náboje a doniesol mi pušku." "To je všetko nič. My sme sa raz vybrali kúpať, ale manželka si zabudla plavky. Dal som ju psovi oňuchať na príslušných miestach a za chvíľu dotiahol suseda za vajcia."
jan2222
Do nemocnice donesú poľovníci svojho postreleného kolegu. Doktor ho prezrie a hovorí: - Chlapi, je dobré že ste ho doniesli, ale vyvrhnúť ste ho nemuseli!
borgeo
Stretnú sa dvaja poľovníci - veľkopodnikatelia. Jeden hovorí: "Pozri aký parádny puškohľad som kúpil za 5000 eur. Druhý vraví: "Ty si taký sprostý, keby si dal vedieť, mohol som ti poradiť, kde si mohol taký istý kúpiť za 6000 eur."
axon
osamely vlk dostal rozum:-)))
goret
povolia nám jarný lov sluky
steyr
Poľovník prichytil v lese chlapa s autom a v jeho kufri našiel jeleňa. Oboril sa na neho: - Čo to má znamenať? - Nič. To je môj pes! - A čo tie parohy? - To je jeho problém!
Rempo
Muž sa vrátil z poľovačky: Žena moja, teraz nebudeme celý mesiac kupovať mäso. Toľko si nalovil? Nie, prepil som výplatu.
Zobrazené 161-172 z 172

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.