Príspevok presunutý z diskusie CZ550 exclusive (ebony edition) (autor: michal89).
Jager68 mne sa práve roosler veľmi páči. Za 800 euro samozrejme ! Rakusky poľovník si kúpi Blasera R8 ,merkla,sauera ,heym atď. Mňa guľovnica roosler veľmi oslovila a to prakticky všetkým ! V tej cenovej kategorii by som si určite vybral práve túto guľovnicu . Takto to vidí Dr. Ing.Jiří HANÁK po roku používania Kulovnici Rössler Titan hodnotím po konstrukční stránce jako excelentní, kde je vidět dlouholetá zkušenost jejího tvůrce v konstrukci zbraní. Mechanismy jsou jednoduché, účelně funkční a plně spolehlivé. Velkou výhodu spatřuji v možnosti výměny hlavně za jinou ráž a to, že hlavně pochází od renomovaných výrobců a jsou špičkových technických parametrů. Dílenské zpracování celé zbraně je bezchybně dokonalé.
Při praktickém používání jsem oceňoval především chod spouště, který je v jakémkoliv režimu zcela precizní a zdůrazňuje pocit jistoty a důvěry ve zbraň a především zajišťuje překvapivě přesnou střelbu. Přesnost zbraně je její favorizovanou předností. V praktických podmínkách jsem ocenil vyjímatelný zásobník, který zvyšuje bezpečnost a operativnost zbraně. V letních vedrech, při lovu srnčí zvěře, byla velmi pohodlná nízká hmotnost zbraně, která se ani u ráže 8 x 57 JS neprojevila v nijak silnějším zpětném rázu. Ten je eliminován především dokonalou ergonomií celé zbraně. Zbraň se příjemně nosí a jednoduše ovládá. Je estetická na první pohled a ve své funkčnosti dokonalá tak, že uživatel si ji rychle oblíbí. V neposlední řadě je pro její budoucí uživatele předností velmi příjemná cena.
odkaz
odkaz
odkaz
Mal som možnosť vyskúšať a držať v ruke . Nádherná zbraň lahunká ako pierko a podľa mňa od cz má lepšie uplne všetko. Čo sa týka skladačky všetky renomne značky sa uberajú práve smerom skladačiek Blaser,merkel,sauer,heym a iné. Hlaveň od Lothar Walther lepšia ako čz ,spúšť lepšia ako čz ,pažba lepšia ako čz ,záver lepší ako čz atď.
Samozrejme komu sa viac páči čz nech si ju kúpi.