:-)))))vidím že som trafil presne,veštica mi nič nepovedala ,vidím tie tvoje srandičky zo ZOO,ešte sa divím že to tu na tejto,vraj POLOVNÍCKEJ STRÁNKE admin toleruje,fotky zo slovenských obôr,budiž,ked aj ZOO ale slovenské,ale prečo tu toleruje Nemeckú ZOO,tak to teda neviem,zrejme ti chce urobit radost,inde by ta s takou fotkou poslali kade lahšie ako to urobili s tvojou komickou ponukou na nejaké logo :-) aspon oni mali zdravý zozum a úsudok.Viem ja že tak kvalitne si neodfotil ani medveda v tej ZOO,ako ja vo volnej prírode,no a to ta štve najviac,priam je to pre teba nepochopitelná vec ,potom píšeš sprostosti ako vždy o dialkovej spúšti a podobne. Jednoducho povedané,uč sa chlapče,máš čo dohánat,len žial,ty len tárat vieš aj to od veci alebo stále to isté dookola a o ničom.Fotky ak si si nevšimol ja vymažem hocikedy ako aj teraz,nemám problém,ak to serie teba tak mna určite nie :-DDD Nebyt toho stretka LZ,ani tie osvietené a žlté tváre nezmontuješ v tom fotošope,o fotke ako takej ani nehovorím,ved už aj malé decko vie že pri fotení s bleskom mu to urobí tien,ale vidiet že nemáš ani ten základ zmáknutý,tak komu a čo chceš ty radit,ked sám vieš prd :-DDD