Chcel by som zrusit registraciu z tejto stranky,ale neda sa.Tymto ziadam admina nech nam to umozni a ratam,ze nebudem sam...
:-DDD dag .
Edu ja poznám zase šiky-miky, ale ani šiši-myši nie je zlé :)))
ja nič netočím . Ty sa tu krútiš uplne bez charakteru ako had
ujujúúúj,strach ide z teba :-))),lenže točíš už 500X to isté dookola,nebaví ma to ,takže pokračuj sám so sebov,to ti ide najlepšie :-)
357AS čo je to za rozum tlačit na admina aby Ti zrušil nick Hawk3 s príslubom ,že nechceš byť na tejto stránke a vzápatí sa vrátiš ako keby nič pod nickom 357AS??? Nie je to trocha šiši myši ??? Naozaj nemáš trocha hanbu ??? Keď ťa doma nevedeli vychovať ja Ťa vychovám len sa neboj ešte budeš krvavé slzy roniť :-DDD
no ja na rozdiel od teba rozumom,nie som ešte na tom tak zle aby som si písal sám so sebov ako to robíš ty a napádal a osočoval každého novozaregistrovaného s vidinou že je tu další edu,na tejto stránke stačí 1 :-)))
a čím si si to myslel ?
no a to som si myslel že si nejakým zázrakom dostal rozum...
Uf dobráčik deduško plačkáčik sa ozval . Moralista prosiaci admina o zrušenie z lovu zdar zasierajúciu stránku X nickami . Temu som zmazal lebo si sa tam odbavoval Ty a tvoje nicky .Všetko podstatné som iným napísal. Ak ti je toho tvojho dalšieho nicku luto odpíš sám sebe prípadne založ HawkAS a Badi AS a mnoho iných . Prebuď sa už modráčik!!!
Vidíš Edu,keby si v tej tvojej téme viac radil ako sa vadil,nemusel si ju teraz s hambou zmazat.Viac sa kontroluj,neosočuj každého kto má iný fotoaparát ako ty .Chcel len poradit a ty ked chceš tak to aj vieš,ale hnev je zlý radca.Viac si ho odradil ako poradil.
normálne euro s euricou
Edo, koľko eur si máš pripraviť? :) Ja si ich mám pár pripraviť, len neviem ako sa párujú.
jáááj takto je to :-D mudrcko deduško plačkáčik a jeho druhe ja majo AS :-D samozrejme to je iba náhoda a rovnaká sprosta štylistika hupacieho kona AS 357 a majo AS . Darmo Ty nesklameš nikdy hawk 3 či Badi alebo čo si to už asi nikto nevie :-D
:-))))))))))))))))) smiešne a zároven aj strašné kde môže niekto až zájst. Chlapec sa tu zaregistruje ,v dobrej viere si ide po radu a ty nan zaútočíš ,ani nevie čo sa deje,potom sa nedivím že sa tu chce niekto odregistrovat,ked hned 1. den mu tu "niekto" nadáva,osočuje ho neprávom atd. to je fakt choroba úplne vážne.Vidiet v každom novozaregistrovanom hrozbu.... choré.
pridám i odpoved kto bez povolenia zbera parohy dopúšta sa kradeže .
Pridám tvojnu komunikáciu 357AS internou poštou pre mna a mudrost dna : 12.4.2012 22:24 od: 357AS nuž čo ti odpovedat,kokot si ty ako rampa a aj to je málo,nie každý je pytliak ako ty,chuju :-)))
357AS tebe len stále po mysli behá ako ja vypisujem adminovi každodenne . Tu platí podla seba súdim teba . Ty píšeš v svojej zlobe komu čo treba mazať komu treba dať bann za malichernosti . Ten odkaz čo si dal kde ma debilom nazval iba ukáže akým si človekom bez štipky ludskej dostojnosti . Dostal si bann za tvoje správanie už X krat stále sa Ti mali .Nevieš prehltnúť konštrukčnú kritiku tvoje fotografie meceš sa a kopeš ako malé dieťa ktoré chce hračku v hračkárstve . Ja som sa viackrát vyjadril ,že pre uplakaných nedocenených Badiovcov ,Hawkovcov atd X iných falošných nickov ktorí uplačkaní žiadajú zmaž ma admin kričia a kopu a nasledne sa vrátia uplne bez chrbtovej kosti . Vobec im nevadí že si nasrali do plna do svojej falošnej huby je nutený admin robit zasah do stranky . Taký človek ako 357AS netuší že ked zmaže jednu uplakanu trubicu admin tak naruší X veci ako i stabilitu stránky stojí ho to peniaze a hodiny času . Odhliadnuc od toho že stranka mu padá čím prichadza o navštevnost . Radu dám obyčajne verejne . Netvrdím ,že musí byt mudra alebo správna .
lenže "plače nad nesprávnym hrobom" a mal by sa zamysliet a hladat dôvod ,"prečo žiadajú zrušit login" ? ! Ked má takého poradcu ako edo,tak to tu bude aj tak vypadat,vid foto 78343,to má byt prezentácia polovníctva ??? No ak áno,ani sa nedivím že niekto chce odtialto odíst.
admin má pravdu: kdeaký oný-izé sa tu vyžíva v chobotinách a on ich odsiera.
admin,zabudol si že takú možnost si tu ponúkol Ty,nie mne ale niekomu inému kto tu o to žiadal,bol to "gugo" 26.7.2011 o 10:57,tvoj komentár,prečítaj si ho. Nezvaluj tu niečo na mna,ja som využil TVOJ NÁVRH s ktorím si vtedy prišiel,aj túto tému založil "gugo" nie ja, už Ta ten edu zblbol sa mi zdá :-) A nikde som nenapísal že mi je jedno aký máš problém so stránkou,čítaj sám a pozorne ,píšem že je mi jedno čo si kto o mne myslí,to je rozdiel či nie ??? A ten šašo mi je ukradnutý úplne a na jeho priblblé narážky inak odpovedat by bol hriech,že to on posúva tebe...to si riešte medzi sebov . Ja využívam a používam len tvoje pravidlá na tejto stránke,ty si ich vymyslel,NIE JA.
357AS (hawk3) - Edu má pravdu, kvôli tebe sa spustili pre mňa technické problémy, že ostatní žiadajú zrušiť login. Technicky sa to nedá a preto musím zbytočne vymýšľať premenovanie loginu na Anonym a aj tak tu všetky príspevky zostanú. Čiže nemalo to význam. Takže ďakujem, najmä keď čítam, že tebe je to jedno ;-) Fakt vďaka!
Pre mna za mna maj ich aj 100 ja mám jeden a nepotrebujem druhý .
neviem,zatial ich mám 5 či 6 ? neviem,možno dám niektorý zrušit a pridám dalších pár,ved pohladaj niektorý možno objavíš,prezrádzat ti nebudem,nemal by si si nad čím lámat hlavu :-)
to je dobrý nápad alebo 00 4 :-D
času dost možno aj 007 :-)
Aký ďalší nick máš v pláne do budúcna ?Ak sa Ti podarí ukecať admina aby ta zmazal :-D .Možno by tie 00 mohli byt . Šak si ešte premyslíš :-D
ty si 0,tá druhá z teba je už v hajzli :-)
lepšie je byt 0 ako 00 . Ty si naozaj 00 ak vieš kde sa také píše :-D
ako ti mám povedat že to mám v paži,mne je to 28 čo si tu o mne kto myslí ,či je to edu,či fero,jožko,zbytočne sa ty chlapče trápiš :-)nehladám tu "priatelov" ani známost (preto sa ti zdá že nemám rád ženy)lebo nepotrebujem si tu netrepat každý oranžový nick ako to robíš ty,moc ti to nepomáha,ale skúšat to môžeš,takže o mna sa ty neboj ,pre mna si ty obrovská 0 :-)
No ako možeš dolu čítat nemyslím si to len ja ale mnoho ludi z lovu zdar . Zaujímavý príspevok dal i admin :-D
prehnaná starostlivost z tvojej strany,keby si videl ako mi to trhá žilky čo si ty o mne myslíš :-)))))nestresuj sa :-)))
357AS veď ja Ti tu nezakazujem zostať . Len som sa chcel dozvediet ked si tolko energie vydal na to aby ta zrušil admin aj s kontom a príslub dal že sa nevrátiš :-D Prečo si sa zase vrátil ??? Serieš si do vlastnej huby :-DDD čo u teba je uplne normálna vec :-DDD Tvoje charakterové črty sú velmi pokrútené !!!
ešte sa ti niečo stane,neprežívaj to tak :-)))už len pre teba sa tu oplatí byt,kde nájdem vačšieho šaša? :-)))
Badi alias Hawk3 sa samozrejme ako vždy vrátil pod iným falošným nickom 357AS . Takže predpoklad admina a ostatných bol správny :-DDD
Ahoj Admin, mal by si zaviesť platenú registráciu. Kto by sa chcel zaregistrovať mal by zaplatiť 10 EUR a každý by si rozmyslel, čí mu to zato stojí alebo nie. Verím tomu, že by tu bolo podstatne menej primitívov. Kto by následne chcel zrušiť registráciu tiež by musel zaplatiť 10 EUR.
Edu, výborne si to vystihol.