Nakolko som cerstvy polovnik chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s brokovou kozlicou IZ-27EM-1C Nikel 12/76 pripadne poradit a vas nazor na tuto znacku a zbran....Dakujem..
Trubka 650, uz je dost hodin, tak prestan snivat a zobud sa. Davaj pozor, kolko tych lacnejsich uvidis v Londine ako sa im klanaju ty blbecek. ◄ reagovať
Majko82 nevzrušuj sa nad tým zbohatlíkom on poľovníctvu nerozumie.Zjedol všetku múdrosť a všetkému rozumie! LOVU ZDAR!!! Blaser300VM aj drahé zbrane sa klaňajú podstatne lacnejším na strelniciach! ◄ reagovať
Nic sa neboj gabko, ani z jedneho naroda velmi pravdepodobne nebudeme. Bud kludnyi. ◄ reagovať
posledný komentár pre blasera ... tvoje vystupovanie a IQ sa rovná NULE, keby takto vystupoval nijaký hulvát, nekomentujem nič, ale 52 ročný chlap .... to je sila...pekný sme to národ... ◄ reagovať
Kedysi trval kurz viac ako rok, dva roky bol tusim kazdy len kandidat, ale taki mrzaci ako ty mna nechceli zobrat medzi seba, lebo sa bali, ze keby som mal pusku, tak ich zacnem rozhanat. Ale na druhej strane, kto by sa aj medzi vas tlacil. Ani vtedy som nemal to zaludok a nemam ho ani dnes. Ale mozes byt kludny.Som clenom pol. zdruzenia. Trpazlik zahradny, myslim, ze sa v tej urovni vzdelania trosku mylis. Tu tvoju skolu by som s prstom v zadku.... Urcite vam bede stacit inteligencia na to, aby ste vedeli ktore vyjadrenie komu patri, ked uz ste taki vzdelani. ◄ reagovať
kedysi trval poľ. kurz jeden rok,keby si nevedel, mám aj vyššie poľ. skúšky a neprepadol som... Tebe asi etický kódex poľovníka nehovorí nič, lebo za tie štyri dni to nemohli naučiť,a určite si nie členom žiadneho združenia, lebo v máloktorom združení by tolerovali tvoje kultúrne a etické vystupovanie....v našom určite nie ◄ reagovať
Myslím,že vzdělání jaké mám já Ty nemůžeš nikdy dosáhnout.Ty jsi sice zbohatnul ale jinak to končí.Jsi vlastně chudák člověk kterého nikdo nemá rád ◄ reagovať
@ findula: niekedy aj trafi @ gabriel: kolko krat si prepadol? Mne stacili 4 dni. Vytlkli ich ludovi polovnici, co si zvykli nosit len z hory a nie do hory, lebo krmivo je drahe. ◄ reagovať
a kto tie revíry vytĺkol??? jedine tí rýchlozbohatlíci, ktorí spravili poľovnícky kurz za dva týždne alebo menej,a myslia si ,že sú najväčšími polovníkmi..... ◄ reagovať
z coho si robil vyber, ked vyhrala IZ? Nechodim na spolocne, preto je nevyuzite. Ked som kedysi chodil len po spolocnych 3-4x do tyzdna, tak som mal Browning BAR a ten som vyuzil. Ked som prestal robit platene prechadzky po vytlcenych reviroch, tak som ho predal. ◄ reagovať
ja sa ti môžem na tvoje benelli vieš čo , každý si poluje s tým čo mu vyhovuje ! tebe benelli určite vyhovuje doma v skrini , by som rád videl kolko s tým odpoluješ :) ◄ reagovať
Reagoval som sice na toho cierneho kona, ale pre teba majko Perazzi je Lamborghini diablo a nie Audi. Pri takom pocte spolocnych by sa tebe hodilo skor moje Benelli Argo a to je idealne, tvoja Iz okolo idealu ani neisla. Naspor si, spravim ti cenu na moje Argo. Sa ti v hlave rozsvieti a zistis, co je to ideal. Zatial to ani netusis. @ findula Ako malo staci ku stastiu. hlavne, ze to spravi BUM. ◄ reagovať
V roce 1968 koupil můj otec Ižetu.Vystřílel z ní tisíce nábojů v době kdy stavy drobné zvěře byly na maximu.Když jsem jí zdědil sloužila dál a bylo jí jedno jaké střelivo z ní létalo,bylo jí jedno v jakém terénu a za jakého počasí musí plnit svoje služby.Slouží dále bez koroze,s hlavněmi jak sklo a pevná v zámcích.Puška určená na lov do hluboké tajgy kde musí vydržet vše a ulovit vše.Tato puška má moje absolutorium ◄ reagovať
blaser tupec si tu jedine ty ! len pre tvoju informovanosť , mňa športová strelba nebaví , ak by ma bavila určite si kúpim inú brokovnicu a nie bajkal . a zaďalšie ja sa venujem chovu psov a zo psami odpolujem ročne 20-25 polovačiek na diviaky a to vždy v pohonoch v trnkách a malinčí takže tam je moja Ižka ideálna a netrápi ma že ju tam zničím . a ty či umreš alebo neumreš sprostý si stále , nepomôže ti už nič a audi medzi brokovnicami bude asi tvoje perazzi , či sa mýlim ? :)) ◄ reagovať
Su aj taki tupci, co v zivote nic ine ani v ruke nemali a mat nebudu. Pat rokov ma doma pusku za par chcechtakov, za cely cas vystreli dva kartony nabojov na strelnici, postretne dvoch bazantov a ide davat rozumy. A co je Audi medzi brokovnicami Majko? Porad, nech neumrem sprosty. ◄ reagovať
drobeccc, nejdem teraz ohajovať bajkal , ale trochu si sa sekol s tým fabarmom , audi medzi brokovnicami je niečo iné ◄ reagovať
ja ju mam 5 rokov a som snu spokojny jak na diviakov tak na bazantov ci na strelnici ziadna zavada zatial nebola. podla mna su to za tu cenu dobre zbrane. su aj taky co maju flintu za statisice robia sa velmi mudry a nemaju si kde vystrelit ◄ reagovať