dnes je štvrtok,  12. marec 2026,  meniny má Gregor,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:08,  dnes západ slnka: 17:43
termovizia nocpix
ODIMON

Fotopasca s odosielanim MMS - diskusia

autor: kaso79
pridané: 12.4.2012 20:57
zobrazení: 91 432
hlasov: 1

Chcem sa opyta, ci niekto ma skusenosti s fotopascou odosielajucou pomocou SIm karty aktualne foto na email alebo ako MMS. Technicek parametre poznam, len ma zaujima tato funkcnost, ci to ma realne vyuzitie, a ako to "zerie" pausal na tej SIMke ;) a ci je to pouzitelne aj na dvojnohu skodnu ;)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

borza222
Ked najdeš v noci tú moju, tak ťa pozývam k nám na kopanice jednu fotopascu ti dám zadarmo a ešte ti pribalím aj flašu dobrej slivovice. A to myslím uplne vážne :-)
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 81-120 z 264
semjan
ma niekto skusenost s ext.akumulatorom 6V na fotopasci s MMS? drzi to dlho a dobre aj pri mrazoch ?
lukas01315
zdravim ma niekto skusenost s fotopascou WELLTAR 7310MMS aj GPRS ??? popripade poradit s nastavenim ? dakujem
kaso79
alojz11, ano mám ju, a používam od leta. nastavenie OK (az na moje prehliadnutie potreby gmail konta autorizovat nový prístup). Odosiela foto relatívne dobre, samozrejme v závislosti od signálu. Fotí ale OK. Trochu sa mi nepáci dvojdielnosť. mohlo to byť spojené kĺbom.
semjan
Duramaxx GRIZZLY Mini GSM - ma s touto pascou niekto skusenost?
alojz11
Chcel by som vediet ci ma niekto skusenosti s fotopascou Welltar 7310 MMS 940nm.
borza222
U Orange bola nedavno akcia volaj a píš svojim zadarmo, plati to pre 5 čisel takže neobmedzene MMS a simku mam zadarmo, ale musiš tam mať nejaky predplatený program.
tanak
ja davam foto pascu 4m vysoko a ked ju niekto ukradne stači ked ju zapne foto pasca ma IMEI ako mobil číže SA DÁ DOPATRAT ako ukradnuty mobil.Tak vrelo odporučam kradnut fotopasce čo maju GSM kartu.
redbolt
V noci sa da najst fotopasca dost jednoducho, nechcem sem davat navody ako, neviem ci by to bolo spravne. Samozrejme zalezi na velkosti reviru a poctu fotopasci. V takom 5000 ha reviri nemajdes ani zaparkovane auto cez den a toboz fotopascu.
Elo
Ja mám od Orange balíček nekonečných SMS/MMS za 7 € mesačne s DPH, sám si to z domu aktivujem a deaktivujem, keďže odosielanie MMS spravidla využívam len sezónne, obyčajne od novembra do marca.
redbolt
Ja mam 4ku a orange. Najviac sa mi pozdava toto, ze by jedna MMS iba za 0,06 centov? Pouziva tuto kartu niekto? odkaz
Fehir
Ja používam O2 , tam je balíček neobmedzene MMS za 4€ mesačne ale tuším len do siete O2, Orange má vraj tiež niečo v tej cene.
redbolt
Chcel by som radu, od ktoreho operatora je najvyhodnejsia SIM-ka do fotopasce? Myslim tym ktory operator ma najlacnejsie MMS-ky? Dik.
tanak
ja len Fotopascu HC300 940nm mms/gsm tu mam naštudovanu ak by niekto nahodou potreboval poradit .obrazky posiela na mobil ale cez email lebo mms su sakra drahe 0,40 eur. a na email 3 euro mesačne za 100 Mb.
Jakubec
Fotopasca Denver - Dobrý deň chcem sa opýtať kto ma skúsenosťi z fotopascou Denver WCM-5003MK2???
motaq
o aku fotopascu sa jedna? Vacsina beznych fotopasci s prenosom cez GPRS na e-mail posiela len zabery (fotky). v pripade videa posle len informaciu ze video bolo urobene a max nahladovy obrazok
fantomas
ahojte, vie niekto preco mi neodosiela fotopasca video na mail? Moze to byt nastavenym vysokym rozlisenim obrazu - t. j. velkym obsahom videa?
maco1590
Uz je to vyriesene, bola zapnuta ochrana pin kodom. Dakujem nicku MMasska za pomoc.
matok
Maco 1590, vypol si si ochranu pin kodom na sim karte?
maco1590
vie mi niekto poradit ohladom nastavenia fotopasce spromise s128? nenajde mi siet orange. dakujem
bakchus
Oprava fotopasce - Potrebujem opraviť fotopascu bushnell 119577. Zaoberá sa s tým niekto? Poraďte.
mirek68
Objednal som um 595 3g dúfam že to bude lepšie ako mi vraveli už mi neodporucali viacero ľudia ze sa to neoplatí a um 595 3g je najnovší a lepší model tak som zvedavý.
mirek68
Už som zavolal ze všetko tam je co ma byt som sa opýtal ci to tam nechýba povedali ze nie.
jajoBB
Ono by to malo byť v balení keďže je to súčasť fotopasce.ak si niesi istý tak napíš do toho obchodu a opýtaj sa.
mirek68
tuším sa to volá anténa ale myslím si že nezáleží na obchode všetko by malo byť čo je v prvom obchode malo by byť aj v druhom .
mirek68
z tejto stranky by som chcel objednať len sa bojím či je tam GPRS ta palička len neviem či tam ide k tomu alebo nie .
mirek68
Aha dobre ďakujem
motaq
Ake prislo ale vacsinou alkalicke long live napr varta alebo litiove energizer tie vydrz asi najdlhsie
mirek68
Ďakujem pekne za rady a naj naj najlepšie také dobíjaťlne alebo alkalické sú aké?
pali1
jednozacne - Energizer Ultimate Lithium
mirek68
Aha Tak baterky ste do nej aké dávali ktoré boli najlepšie?
motaq
UM 565 je dobra spolahliva fotopasca. Nie je jej co vytknut, neviem o tom ze by bola poruchova, aspon ja s nemam taku skusenost. Len uz je tostarsi model novy model je UM595
mirek68
A ohľadom fotopasci um 565 máte skúsenosti kazí sa, fotografie cez noc cez deň je dobra alebo si mam dat na niečo pozor.
motaq
Ani jednou nic nepokazis. Su to takmer identicke fotopasce.
forester78
Má niekto skúsenosti s fotopascou Bunati FullHD GSM, alebo Forestcam LS880 MMS ? Ktorá z nich je lepšia na denné / nočné fotenie? Výhody /nevýhody? Ďakujem za info ...
marianmach65
Jeden kus 19,50€ a celu zimu pokoj-;)na jar nabijem a do jesene pokoj-;)
shoogo
Ja som pozeral testy baterii na dteste. V lidli maju 8ks za 2eur. Mne sa osvedcili. V testoch skoncili na druhom mieste mozno stoja za skusku. Za 14 e mas 7 baleni a mne aj vtychto mrazoch drzali. Nemam s odosielamim mms len obycajnu. Menil som vcera a boli tam od novembra
Fehir
Áno borza má pravdu , ja som tiež bral 8ks za 14€.
borza222
8 kusov vychádza cca 14 eur, musíš vedieť kde kupovať.
Peterko57
Inak dobrá cena. 8 kusov 21 Eur
Fehir
Ja tiež používam Energizer Ultimate Lithium a aj v týchto mrazoch bez problémov, taktiež aj o dosť dlhšia výdž ako alkalické.
Zobrazené 81-120 z 264

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.