Dátum založenia témy jasne napovedá,že jej zakladateľ sa už musel dávno rozhodnúť,ako aj sám potvrdil.Teda nikomu neradím ako sa mi snaží naordinovať andy8. Aj preto som sa jasne vyslovil,že moje názory nie sú pre presvedčených,ale pre tých ktorí sa rozhodujú.A už vôbec nepripúšťam možnosť ,že by som niekomu moje názory vnucoval.Len som si ich dovolil vysloviť.(Koniec koncov aj ja som vždy bol a aj som vlastníkom a aj - hoci len sporadickým - užívateľom nejakej opakovacej guľovnice.) A nikoho som neoznačil za zvráteného,ale ak sa niekto až natoľko stotožňuje so svojim vkusom tak prosím...Musím podotknúť, istá "teriérska"reakcia ma dosť prekvapila.Dodatočne si uvedomujem, že niektorí čakajú asi len na to ,aby sa mohli do niekoho obuť,pretože oni sú nositelia tých "najsamsprávnejších" názorov.Alebo , že by aj tu platilo, "povedz pravdu ,prebiješ hlavu" ? A ešte niečo, nie z mojej hlavy :"Tragédiou tohto sveta je, že kým inteligentní ľudia sú plní pochybností (a hľadajú riešenie),HLUPÁCI sršia sebavedomím"...