Na niektorých sa evidentne v mudrovaní nechytám,však lubenko?1.)Ešte raz som si poriadne prečítal tému od zadávateľa a stojí tam,že hľadá gulovnicu na lov raticovej zveri a len jednou z podotázok je či sa oplatí ísť do zbrane s výmennými hlavňami.Kedže diskusiu som viac menej sledoval od začiatku a teraz som si ju prečítal opäť celú,tak viem že pár rozumných ľudí mu poradilo vykašľať sa na zbran s výmennými hlavňami,okrem iných dôvodov aj kvôli jeho finančnému stropu,do ktorého kvalitnú zlamovaciu zbran s výmennými hlavňami nekúpi s čím úplne súhlasím,a následne sa už riešila len požiadavka sologulovnice tak u Mysha22 ako i všetkých nasledujúcich,ktorý si pýtali radu ohladne solo gulovnice. Tiež myslím zo spôsobu diskusie,že ani možno samotný zadávateľ témy nemusel nutne rozprávať o kombinovaných zbraniach s výmennými hlavnami,ale mohlo ist aj o gulovnicu s výmennými hlavnami. 2.)Ak niekto loví líšky po celý rok,tak mu je už šumafuk čím ich loví,kedže z letnej líšky mu je kožúšok nanič,práve preto som reagoval na zimné mesiace a len som podotkol že pri použití vhodného streliva je použite gulovnice úplne v poriadku a netreba mi nutne brok,tak ako to tvrdil Lysec.3.)Skutočne neviem čo by som sa od Lysca mohol priučiť,snáď len to ako vnucovať iným svoj názor.Ak sa niekto venuje celý život strelectvu ešte neznamená ,že má na všetko patent,a len jeho názor je ten jediný správny,čo si pán Lysec asi myslí ,kedže každého kto si dovolil s ním nesúhlasiť a vyslovil sa že na bežnú škodnú zver mu netreba brokovú hlaveň očastoval prívlastkom -zvrátený.4.)už ked chceš mudrovať,a opravovať ma,tak sa nevraví gulabrok ale guľobrok,