No dobré pánove. Na čas sa stiahnem so svojho vlákna, lebo rád by som, ale lievikom Vám rozumu a tolerancie do hláv nenalejem. Počkám, až príde do fóra človek, ktorý si Hawke už pozrel, poprípade aj kúpil. Na otázky a ataky už nebudem reagovať. Doteraz som bol pasívny čitateľ fór, tak aj ním ostanem. Pred založením svojho vlákna som čítal vlákno – rys ostrovid , no poviem Vám, toľko neslušných slov pokope som ešte nevidel. Mam tak perfektnú slovnú zásobu na špeciálne slova v slovenčine, šariščine, poľštine, ruštine, rusinštine ...., že keď ich tú pospájam, tak niektorí by riadne podskočili. Ale k tomu sa neznížim. Napriek tomu, že útoky som čakal, vlákno som založil, aby som informoval iných, menej solventných a možnej alternatíve, nie kúpe. Aj dnes som posedel dlhšie, aby som Vám napísal o zámernej osnove, no už ma to preťahovanie s Vami nebaví. Mimochodom, som dnes odniesol asi 250 m od auta do 45 stupňového kopca pol vreca krmiva. Keď som ho vysýpal, tak som, ako odborník na poľnoprodukty zistil toto zloženie – kukurica, slnečnica, jačmeň, ovos, proso žlté aj červené, vika, peluška, repka, horčica, aj melónové jadra .......... Prajem príjemného Silvestra 2011. Všetko dobré v Novom roku 2012. Ď.....