Servus Jakub. Vantage je relatívne nová rada a niektoré modely ešte ani nie sú na SK dostupne, ako napr. ta 44ka, ktorú som pôvodne chcel. Niekoľko hawačov som už na vzduchovky alebo malorážky namontoval a na osmičke mám kahlesa a na 270tke deltu, ale tie vantage sú prekvapivo kvalitne spracované na túto cenovú kategóriu. Tak som to na začiatok, kým tam dám na sezónu kolimátor alebo čo, šupol na SXR v 9,3x62 a na 50m nemá chybu, ako môžeš vidieť dole. Sú celkom kompaktné, ľahké a zámerná osnova je v druhej rovine, čo je tiež fajn. Ak sa rozhodneš, zober ho rovno od importéra v BA. Pani je ochotná a ak spomenieš moje meno, možno schytáš aj 10-15% zľavu. Jeden vantage som montoval aj s tým mildotom a osvetlenie osnovy bolo prijateľné, v porovnaní s predošlými modelmi, no na vzduchovke som to dáko špeciálne neskúmal, ale na lov by som ti osvetlený mildot všeobecne neodporúčal. Ostatné osnovy boli L4A. Inak minimálne deltu ;) ... ale za tú cenu sa mu nai začiatok šancu dať určite oplatí ... LZ (vľavo vulkan, vpravo hammerhead)