goret, na všetky tvoje otázky som odpovedal seriózne, aj s citáciami právnych noriem. či tu, alebo na pide. ak si už nevedel, čím rýpať, lebo niektoré tvoje príspevky také sú, tak najlepším tvojím argumentom bol vulgarizmus. iné ani nie je hodné odpovede. ak ťa trápilo a urážalo označovanie tvojich kamarátov z rgo za podvodníkov, zavolal som ti a ponúkol som sa, že prídem a dokumenty ti ukážem. odmietol si. bol si zvedavý na náš návrh zákona, pozval som ťa, nech si ho prídeš pozrieť. odmietol si. ak ti korektne odpovedám, som napádaný vulgarizmami. tu znovu predkladáš tvrdenie, - že ,,Najnovším prejavom papoizmu je označovanie petície za zrušenie SPK ako petície za zrušenie povinného členstva v SPK,,- a kto kedy tvrdil niečo iné? znovu opakujem, stačí si prečítať aj prvú vetu petície, kde sa dozvieš, že je tam napísané: Petícia za zmenu zákona 274/2009 z.z. o poľovníctve. a pod tým je napísané, o akú zmenu zákona sa jedná: za zrušenie SPK. čo je na tom nejasné? za zmenu zákona! teda zo zákona preč s komorou! alebo zákon má riešiť nepovinnú, alebo akúkoľvek inú formu komory? to je predsa nezmysel! ak niekto chce nepovinnú komoru, nech si ju zriadi, ale mimo zákon! čo je na tom nejasné? neviem, koľký krát ti zopakujem: najprv zvládni základné vedomosti a potom mudruj. ..........................................................edu, rozumiem ti a chápem, čo píšeš. no ak deklaruješ, a často svoj postoj k totalite, tak by som očakával, že proti nej aj niečo spravíš. v zákone je niekoľko technických zmien, ktoré som navrhol, a nebúcham sa v prsia, že som ich autorom. mal som pripomienky a vážne zmeny aj ohľadne komory. no o nej sa nerokovalo, pretože nebol prítomný nik z spz a generálny riaditeľ sekcie lesníctva ing. ondrejčák diskusiu na túto tému nepripustil práve preto, lebo túto časť zákona pripravovalo spz a zástupcu nebolo. ostatok je už známy. nespokojnosť tu je objektívne. no len niekoľkí sa dali do boja s totalitným molochom. a ešte aj tí niekoľkí sú spochybňovaní takými ako je napr. goret. neodsudzujem ich, len po nich chcem, aby mali prehľad vo veciach, ktoré obhajujú. mnohí na základe vlastného poznania pochopili, že sú obeťami záujmov funkcionárov. bohužiaľ je ešte stále veľa slušných, poctivých poľovníkov, ktorí si nedokážu ani predstaviť, že sú manipulovaní. nik im náš názor nevnucuje, predkladáme ho legitímne, v súlade s ústavou a zákonmi. je na každom, aby zvážil.