Jelsovec, przniť niekomu nick, preto, lebo dal nejakú informáciu, považujem za detinské. Aj keď som to urobil Oslovi, teda orlovi, ale on si o to koledoval. Ja som mu len odpingpongoval. Ku kecom o p. Rajskom sa nevyjadrujem, lebo to nemá hlavu, ani pätu. Ale k srnčej. Viem, že mi neveríš, ale prečo nejdeš sám si to overiť? Nečakať na nejakého člena PZ, ktoré vlastní tú zver. Choď za nimi, povyzvedaj a daj to sem. Lenže ty to neurobíš, pretože by si musel dať za pravdu mne. A zradiť seba. A to ti nevonia. Takže pravdu sa nedozvieme. Mne však stačí pohľad z R1. Mrlian, aj Vernemu hovorili, že čurá proti vetru, keď vyhlásil, že bude možné prenášať obraz na diaľku - televízny signál. Aj ty by si mu to povedal. Vtedy. A dnes??? J. Verne neviem, odkiaľ mal zdroje pre takéto odvážne tvrdenie /musel mať nejaké vlastné pokusy, výskumy/, ja však, na rozdiel od neho, nemám vlastné výskumy, ale zdroje od iných, publikované v médiách. Každému známe. Teda nie vlastné. Príklad s tou dobou ľadovou – každému je známe, že v mrazáku život existovať nemôže. A rovnako je známe, že živočíchy sa potrebujú rozmnožovať. T.j. – srnec žije 15 rokov a za ten čas musí zanechať 1 reprodukcieschopného potomka. Ten za ďalších 15 rokov musí to isté. To sú všetko známe veci všetkým. Neprišiel som na to ja. Platí tu jasná vylučovacia metóda - alebo život, alebo ľad. Keďže život pokračuje, ľad tu byť nemohol. Tvoje prirovnanie je preto nesprávne. Čural by som proti vetru, ak by som vyhlasoval, že som na to prišiel ja. A poriadne by som sa očúral. Tomu verím.