Edu 14.7.2011 o 14:51
Solirov presne to isté zaujíma i mňa a pýtam sa na tých joziho sympatizantov už asi 100 x tiež som sa opýtal na tých vedcov aspon jedno meno :-D dal dr. Rajského ,ktorý vo všetkom popiera jožiho bludy a píše o dôležitosti prikrmovania :-D Tak asi to má jozi schýzu jeho :-D Joži veď sa nehanbi a daj nám jedno meno odborníka !!! Veď ako tvrdíš máš ich plne periodiká daj jedného čo zdiela tvoj reformátorský blud nech sa pobavíme :-D Viem nemôžeš dať :-D lebo všetci odborníci v poľovníctve majú opačný názor ako Ty !!! Práve som ukončil prácu v Rakúsku ale život ide ďalej.Ja mám v jednej z mojich živností napísané mimo iných činností od fotografických služieb až po Xy i : Poskytovanie služieb v lesníctve . tento mesiac cestujem do Nemecka kde budem túto činnosť vykonávať . Keď sa vrátim alebo priamo z Nemecka ti budem preposielať foto ako sa v Nemecku prikrmuje :-D Viem Ty mi budeš písať že klamem ale to mi vôbec nevadí . Ty si žiješ svoj blud v Košickej električke ,ale ja som praktik . Ja žijem celý život v horách a na dedine ktorá je súčasťou chko Biele Karpaty . Pracujem pre ochranu prírody a bývam v 4 stupni ochrany prírody . Mám x skúšok nie iba z poľovníctva či poľovného hospodára ,rangers ochrany prírody atď . Stále je však dôležité sa vzdelávať . Čumeť do bedne v eštebackom byte sledujúc pár kanalov z celej planety to je zabava rád to pozerám netvrdím že nie . Ale realita na slovensku je uplne diametralne iná . Ochrana prírody nie je uväzovanie sa o kanadský strom v tichej a kôprovej doline ako to robia pacienti ktorí sa pomenovali LOZ VLK . ani ochrana kôrovca nie je ochrana prírody !!! To sú iba hajzlácke reči ľudí škodiacich prírode Slovenska !!! Oveľa viac ocením keď príde trieda školákov a vyzberá odpadky po hlupákoch napríklad v Haluzickej tiesňave 52 vriec to sú skutky ktoré pomáhajú prírode ,ale hlavne vštepujú do mlade o čo tu vlastne ide ! Čo je pekné čo je zlé čo sa nemá a má !!! To je posolstvo tejto činnosti . Ty nás obviňuješ že trávime zver privádzame jej ťažké zdravotné potiaže prikrmovaním . Nuž klameš a v tom sa zhodli všetky osobnosti poľovníctva od pána učiteľa Pavla Hella až po najmladšie generácie múdrych ľudí na Slovensku ako i v EU !!! Nemáš najmenší argument ako obhájiť tvoje bludy . Vždy sa krútiš ako had a používaš lož ako pracovný nástroj . To m i na tebe vadí . Ja si svoje príspevky viem vyargumentovať . Nie som samozrejme neomylný a ked chybujem viem sa i ospravedlniť a priznať si svoju neznalosť . Ty si ako obohratá platňa z kremla .