bystricka: nepíš, že pan stopar je najmúdrejší, lebo mi samé prosby o rady budú chodiť a nebudem mať čas s Tebou o veci vážne podiskutovať. Položil som Ti pár otázok vyplývajúcich z Tvojho príspevku a znova podávaš len neoverené informácie (Ani fotku medveďa, alebo jeho deku na portále stále nemáš). To EDU už medveďa i v bavorskom lese vyfotil a na Slovedsku ich minimálne stovku odhaduje. To, že sa mu jeden okolo chalupy potuluje, čo mi hunter 65 píše, ani nevie. Ja iba rozvahu, ako matematické overenie výsledku požadujem... Nedávno som istého tamilského Slováka stretol, čo do špatného vlaku nastúpil a tak cestoval z Brna do Košic cez Komárno. Isteže to možné je, ale pýtam sa, prečo takú dlhú cestu volil? Povedal mi, že počul o velkej práci, ktorú po ceste stretne a tak v nádeji po EU cestuje... Potom mi tiež povedal, že už i hlad má a aj maslového chleba by si dal, lebo je moc dobrý. A už si ho jedol, pýtam sa? Ešte nie, ale jeden mi vravel, že videl cestou hladných jesť taký a bol veľmi dobrý. A nebude to tým, že sa i medom potiera, pýtam sa? Medom, my len kontejner natierame, keď medvede lapáme, odpovedal...A práve vtedy sa to s tou medvedicou stalo. Ani sa potom nedivím, že v Martine na medvedicu štarhu so samopalníkmi poslali, keď sa medvediari po republike potulujú a márne prácu hľadajú...Kto sa medvedinou u Vás nakrmil, som sa tiež od Teba nedozvedel. No tá šeptanda tu už beží, ale keďže som nevidel, neverím! I Matka LC len naprázno "hubou bagrovala", ako píše a na medveďa sa len chystá...a čo Ty, brloh si už objavila? Ak nie, tak do toho a do Nového roku ZDAR-STOPAR PS: aspoň jednu fotku potom daj, aby som si bol istý, že ešte žiješ! Edu sa tiež chystá na sčítanie JKS, aby do výkazu niečo iné napísal, ako "minimálne 100 medveďov"!