Solirov, nikto po tebe nechce, aby si príspevky písal pravopisne správne PRE MŇA. Tu píšeš na verejný portál, nie mne do poštovej schránky! O pšenici neviem, či si písal, ale ty si tvrdil, že v Kanade je príroda zachovalejšia, ako na Slovensku, preto tam zver netreba prikrmovať. Aspoň ja to tak chápem. Preto u nás je potrebné prikrmovať. A či ty tvrdíš, že najlepšia je pšenica, repa, atď., neviem, ale všeobecne poľovníci sú toho názoru. O odčervovaní detto. Ku skromnosti nás nútili komunisti, aby sme im neprerástli cez hlavu. V trhovom hospodárstve je nevyhnutná zdravá dravosť. Skromných ušľapávajú. Ale ja to tvrdím s trochou drzej nadsádzky o tej excelencii a jedinej správnosti, štipľavého humoru, aby som vyhecoval k správnemu sedliackemu premýšľaniu. Nie som do seba zahľadený, enormne egom vybavený, som čestný, úprimný, svedomitý, slovenský poľovník, ktorý má jasný relevantný cieľ - zdravú, nehnačkujúcu, vitálnu zver, presvedčenú verejnosť, že zima nie je dobou núdze, atď. Ozajstného odborníka by som vyzval na diskusiu hned teraz. Len kde je? A chcel by som vidieť jediný argument od neho, ktorým by ma položil na kolená. Takého NIET. Nadávajte mi, koľko sa vám ráči /všetkým/, ale si uvedomte, že to nie sú argumenty.