zahnal si ma do úzkych. predmetom diskusie je nie najvhodnejšie znenie zákona. spochybnil som to niekedy? alebo nemáš jasno ty? predmet je napísaný v záhlaví.... a k tomu som uviedol, že mačka, pes majú byť viditeľne označení. čo sa ti teda nepáči? dookola melieš, že poľovník trestá psa smrťou, hoci v parku to tak nie je. dookola si pletieš pojmy. ak mi pes v lese beží po stope, tak ho nemám pod kontrolou. nesmie to robiť a je mi úplne jedno, či ho dokážeš alebo nedokážeš odvolať. pretože koná a ja ťa nebudem hľadať a vypytovať sa ťa, či ho dokážeš odvolať. § 4
Vodenie psa
(1) Vodiť psa mimo chovného priestoru alebo zariadenia
na chov môže len osoba, ktorá je fyzicky a psychicky
spôsobilá a schopná ho ovládať v každej situácii,
pričom je povinná predchádzať tomu, aby pes
útočil alebo iným spôsobom ohrozoval človeka alebo
zvieratá, a zabraňovať vzniku škôd na majetku, prírode
a životnom prostredí, ktoré by pes mohol spôsobiť............................................................a zákon o poľovníctve ti jasne navyše! hovorí, že: ...ktorý hľadá alebo prenasleduje zver alebo sa k nej plazí; to sa nevzťahuje na poľovníckeho psa,... čo ti je ešte na tom nezrozumiteľné? ak ťa dobre čítam, tak si to vysvetľuješ tak, že môže robiť čo chce, ale máš ho pod kontrlou? alebo máš obavu, že ti ho niekto strelí pri nohe, za to, že má nos pri zemi? ani poľovník nemá právo usmrtiť ti psa LEN TAK!!! to si kde na to prišiel???????? ty naozaj veríš usmrkancom, pre ktorých je živý plot tajomnou húštinou s bubákmi? tu sú aj iné kritéria v hre a na ne môže taký ,,poľovník,, tvrdo doplatiť. ja ťa neznevažujem, keď ti vravím: študuj, skôr by si sa mal zamyslieť, či nemám pravdu. jedno slovíčko v zákone navyše nie je dôvod na beztrestnosť konania hlupáka. ja sa nepotrebujem utvrdzovať, že som znalý, to by si sa mal ty zamyslieť, či vieš dosť na zhodnotenie veci. ak sa niekde mýlim, poukáž, ale neznevažuj, to robia tí, čo im došli rozumné argumenty. nepíšem sem preto, aby som sa ukazoval, čo viem, ale preto, aby vedeli aj iní. ak zas píšem od veci, daj jasnú otázku, lebo táto estráda začína byť dlhá a nudná. ak budem vedieť, poviem ti................................................................pre geniusa:
odkaz a varujem ťa pred takýmito mudrlantmi:
odkaz