Nebudem tu reagovat na vsetko co si napisal, nemam tolko casu tu sediet a vypisovat litanie, ktore niesu nikomu na nic...
K tomu odkazu ktory si vyhrabal a ktory sa tykal mojej "politickej naviazanosti" na Z-etky, montaze ZKK a meopty. Len pre ujasnenie, lebo vidno ze nemas jasno v tom co je Zetka. Na tom odkaze totiz nieje Zetka ale ZG-47, co je trosku rozdiel, nebudem sa rozpisovat aky (vygoogluj, nastuduje, daj odkaz). Ohladom montazi ZKK. Je to originalna nasuvna montaz na zbrane ZKK, najvhodnejsia na gulovnice ZKK, ZG-47, CZ-ty, bez zasahov do puzdier zaverov zbrani. Pokial ide o Meoptu tak mi par rokov sluzi bezchybne, teda nemam dovod ju menit, ked sa pokazi, vymenim...ale nebudem ju menit dopredu len preto lebo jedna babka (edu napr...) povedala...
Ty mas ale isto lepsie zbrane doma...myslim niekde som to uz cital volaaky taliansky skvost...gulobrok sabatti? :-))) Uz si predal ten kolik k paradajkam o ktory sa tak kupci biju?
No a k dalekohladom...ked uz davas odkazy, tak davaj take ktore maju nejaku vypovedaciu hodnotu...nesekaj tu vsetko co ti google ponukne, precitaj si nieco aj okolo, vies ono niekedy obrazok nestaci. Uz sa mi nechce teraz vsetky odkazy prezerat, ale vacsina co si tu dal su aukcie, ktore maju svoj koniec o niekolko dni, takze predmety sa drazia... Jednu vec si napisal spravne, ze ceny su rozne, zavisia od mnohych faktorov, od modelu, roku vyroby a najma stavu v akom sa predmet nachadza. Takze tvoje odkazy su zasa zavadzajuce. No a len pre tvoju informaciu, nemam doma dalekohlad Zeiss Jena...takze zasa si mimo.
No a v tom ze nieje Zeiss ako Zeiss s tebou sice suhlasim, ale urcite lepsi vychodonemecky Zeiss Jena Jenoptem MC (podotykam v perfektnom stave) ako nieco supermoderne za 150eur.