dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Všetko o ďalekohľadov značky bresser - diskusia

autor: brandys
pridané: 10.9.2010 12:48
zobrazení: 37 293
hlasov: 1

skusenosti zďalekohľadom znacky Bresser Montana

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 201-240 z 240
kanarik1
Alebo poraďte nejaký slušný ďalekohľad do 300eur.
kanarik1
BRESSER CONDOR 8x56 ma s týmto ďalekohľadom skúsenosti?
horarstevo
mam HAKKO SUPERB 3-12x50, tam to ide...
milan8406
nie zapinam len 7 poloh cervenej
horarstevo
akoze nie??...na jednu stranu sa zapina zeleny, na druhu cerveny....
milan8406
dik ja ho mam ale este kratko nato aby som ho posudzoval. ale trochu mi vadi ze sa neprepina bod na zeleny, pri urcitych podmienkach je cerveny slabo vydiet
horarstevo
mam HAKKO SUPERB druhu sezonu na 30-06, zatial OK
milan8406
ma niekto skusenost s puskohladom zn. HAKKO ? (3x12x50)
bundes
Nic horšího neznám.
thomas-222
Neviem nepoznám ho, ale jedna reda ,,Fomei,, nikdy viac!
bobe114
Bresser 8x56 mam 8 rokov v podstate to nie je zly ďalekohlad len po čase sa začal sám rozlaďovať a posledný rok sa mi zahmlili skla z vnutra asi by to chcelo servis ale určite by som si ho znovu nekupil. asi tak
rajman7
No otec kúpil prave tento linear a zatial celkom v pohode krasna svetelnost aj praktickost za celkom slusnu cenu ja som kupil taký isty 8x56 akurát FOMEI a je to ten istý model akurát na pár detailov...a iná znacka samozrejme na obale
LOVEC55
Lukaš ten tvoj bresser nieje velmi dobra investicia.
lukas007
no newadi ze to stiahli tuuu diskusiu lebo ani ja som ziadnu taku nenasiel a rys2 ano som vlastníkom tohto ďalekohľadu a prave mi dosiel tento tyzden z reklamacie novy (popraskalo pogumavane telo v miestach uchopenie ale uz je to v poriedku - reklamacia bola prijata) a pochvalit sa???ani nie ale som s nim doteraz spokojny...nemozem porovnat...predtým som pouzival ,,len" taký starý ruský a ten sice bol (je) super ale chcel som niečo lepšie...
posed33
asi ti uz nepomozem pravdepodobne to bolo s diskusie stiahnute nemozem to najst ani ja ale co si pametam bola tam velka nespokojnost prave koli dvojiteho videnia
rys2
007, aspoň podľa profilu sa zdá, že si už vlastníkom uvedeného triédra. No ako, pochváľ sa.
posed33
myslel som to vazne pozries zhruba 2 mesiace nazad tam to mas popisane nooo slivovicu mam rad ale stoho nebolo to dvojite videnie : ))
lukas007
nooo to nemozem povedat ze vtedy je 100%-tný ale dá sa v pohode trochu rosiii ale utierka vzdy rychlo pomoze mi nooo...://
MSmarian
Lukas, ako sa chová ďalekohľad v daždi? Keď je vlhké počasie.
lukas007
bez urazky ale to si myslim aj ja nooo (ze pred pozeranim bolo nieco pozite) lebo ja ho mam dva roky a som spokojny...ale o to my islo v diskusii...o nazory inych...dakujem solimkenaj aj ekd som trochu prekvapeny...
MSmarian
Solimenjak a nebolo to zdvojené videnie spôsobneé požitím väščieho množstva slivovice?
veroslavorlovsky
já ho mám víc jak 5 roků , moc pěkně sa k něm nechovám a vidím s ním pěkně...
posed33
hladaj v diskusi bolo tu toho napisaneho dost zhruba mesiac dva dozadu pokial to nenajdes tak je to srot nazor viac ludi z 10 asi 9 ludi videlo dvojmo a ja tiez
lukas007
BRESSER (ďalekohľad) - čo by ste mi povedali na zn. BRESSER a konkrétne ďalekohľad BRESSER 8x56 Spezial Jagd...má s ním niekto skúsenosti al. sa niečo o optike tejto zn. dočítal???ďakujem
juraj22
zozen rusaka 7x50 bpc a budes spokojny
Edu
Hranolový zastaralý trieder nekupovať samozrejme . Dnes je jedina správna cesta linearmi .
Ondrik
ja som kúpil kuker zo série Nikon Action a som s ním nadmieru spokojný, skutočne priaznivá cena a dobrý výkon....
kasari
doktor11 - Ten Bresser nespadl z žádný výšky. Jen cca 1 m. Měl jsem ho pak v opravě u optika, ale hranoly držely jen asi týden, pak se sami posunuly zpátky. Upozorňoval mě na to už ten optik, že maj držení hranolů řešený dost nešikovně.
doktor11
to,ze vidis dvojmo nie je ziadny problem.sikovny optik ti to opravý za hodinu-len ho musis mat.kvoli tomu by som dalekohlad nezahadzoval
Edu
A za jednu cenu :)))
posed33
suhlas !! ja som ho jebol o zem tiez som videl dvojmo : )))
Edu
Ja som si kupil pred mnohými rokmi tiež tuto značku ale žial padol mi a tiež dvojí . Je to variabil . To však neznamena že tento bude tiež zlý . Takže neviem . Minimálne by som určite kupoval lineár . Na swarovského asi nemáš , ale výber je veľký ja pozerám momentálne cez vaugard odkaz /> Zatiaľ maximálna spokojnosť .
doktor11
mam ho uz 5 rokov-po mesiaci sa mi zarosil-opravili a pri tom poskodili opticke hranoly(videl som dvojmo)-vratil som ho-poslali novy,ten som si dal na vlastne naklady pretesnit.Zatial drzi,no asi by som ho uz nekupil-vsetko je otazka penazi?!L&L
pali1
bresser-nikdy viac,podobne ako nick Cita
Před lety jsem ho dostal (7x50), vidím s ním dvojitě. Nedoporučuji.
rys2
Nemám síce osobnú skúsenosť s touto značkou, ale ako sa na našom trhu objavila, tak aj skončila. Nadšenci, ktorý túto značku kúpili, ju aj vzápätí predávajú. Súdim tak výlučne len podľa množstva inzerátov, či už v Českej, alebo Slovenskej krajine. Osobne si nemyslím, že by išlo o kvalitnú optiku a preto by som vôbec neuvažoval o prípadnej kúpe, resp. úplne by som ju vylúčil. Optiku predsa človek nekupuje na pár dní, ale na viac rokov, prípadne celý život a preto kúpe a značke optiky treba venovať náležitú pozornosť. Aj keď „ čísla“ – parametre 8x56 sú sympatické a poukazujú na jeho použitie za zhoršených svetelných podmienok, resp. javí sa ako posedový nočný ďaľekohľad, myslím si, že v konečnom dôsledku a konkrétne v praxi u tejto značky tomu tak nie je. Ale je to len môj osobný názor, špecifikáciu tejto značky ďalekohľadu sa nejdem ani namáhať hľadať.
kasari
myslím, že se na to radši vykašli a kup Nikon Monarch, nebo Meoptu Meostar. Bresser jsem měl, 2x reklamoval a pak 1x opravoval a pak vyhodil. Dobré zaobchadzanie je slabý slovo. Nesmíš s tím ani ťuknout, ani zmoknout...
Edu
čísla sú to pekné aj recenzia myslím ,že budeš nadmieru spokojný !
bigmischo
co som pocul tak je colkom dobry ale zevraj potrebuje dobre zaobchadzanie..nic viac netusim ale je snim spokojni..
820907
dalekohlad - ma niekto skusenosti s dalekohladom bresser 8x56 wp condor
Zobrazené 201-240 z 240

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.