rys2 28.12.2009 o 20:29
Canisdirus a hyncik, základnou podmienkou, aby veci išli k lepšiemu je konať – nie len rozprávať a neúčelne, podľa mňa na nesprávnom mieste písať. Som presvedčený, že viete , čo je Vašou povinnosťou, keďže píšete a uvádzate veci, aké uvádzate. Ako členovia, ale hlavne ľudia zo skúsenosťami Vám nemusím azda pripomínať, že existuje plejáda štátnych orgánov a inštitúcií, vrátane Slovenského poľovníckeho zväzu, kde si môžete kedykoľvek ako občania SR pri podozrení uplatňovať podnety, návrhy, žiadosti, sťažnosti, oznámenia - nároky na zjednanie nápravy a to aj anonymne. Hyncik, keby si mal aj 100% pravdu, nemyslím si, že konáš tu a hlavne takýmto spôsobom správne. Si predsa poľovník, tak ako lekár je lekar, sudca sudca, policajt policajt. Alebo si niekto iný???????????????? Riešme veci a nezatvárajme oči , s tým súhlasím. Ale riešme ich tak, aby sme neriešili a neočierňovali poľovníctvo ako celok. Toto rozumný poľovník nerobí ale problémy rieši tam, kde som vyššie uviedol. Každému, kto koná individuálne a hlavne nerozumne, nech sa to vypomstí. Kto si neváži, čo má...
Hyncik a ohováranie je všade prítomné – vždy bolo aj bude. VŠADE, aj v každom zamestnaní, aj tu na fóre! Ešte k objektívnosti a subjektívnosti, čo Ty vidíš objektívne, môže byť pre druhého subjektívne. Aj u lekára pri vyšetrení je to tak. Nevšimol si
Hyncik a ohováranie je všade prítomné – vždy bolo aj bude. VŠADE, aj v každom zamestnaní, aj tu na fóre! Ešte k objektívnosti a subjektívnosti, čo Ty vidíš objektívne, môže byť pre druhého subjektívne. Aj u lekára pri vyšetrení je to tak. Nevšimol si